Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

:KK70: hayır o değil de insan hotmail açmaya üşenir :KK70: bir suru sorusu var. Hiç üşenmeden git hesap aç :KK70:
Yaa ne günlerdi bi doğursanda yine ortak topiklerde takılsak çok ayrı kaldık :cry:

Aman beni bilmiyor musun eğlence olsun da hiç usenmem haha

1 kilo aldım geleyim.istersen sonuncu olun :)

Yaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocası :-) allahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu :KK70: yesa yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için :KK70: şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim :KK70:
Yesadaki deliliği farketmiştim aslında :KK70:çok komik olmuş ama yaa :rolleyes:
Yaa hele kazenle mune gelince yesa yesa oldu Yusuf Yusuf :KK70:
Kazenle munenin bu duruma yorumunu çok.merak ettim :confused:

kızlaaar yarın için yusuf yusuf olup yemeden içmeden kesildim resmen ama bu hafta geçen haftaya göre az yedim we hergün yürüdüm yarın eksi inşalllaaah sende durum ne ortim umut-16 umut-16
ben de aynı canım.azcık spora ağırlık vermeye çalışıyorum ..ama zorluyor biraz ..heryerim ağrıyor

Cevizli salata yedim öğlen enfesssss :kk77:
afiyet olsun doyurucu da olur heemmm
Cevizi peynirle yemek sünnettir, afiyet olsun. Maaş yatsın da ben de deneyim. Bugün süper, bomba gibi bir menuyle geliyorum. @Sily nin misafirleri gitmedi daha. Dünkü sporsuzluk sıkıntısı neticesinde bugün öğlen spor yapmaya karar verdim. KV sohbette, eşim nöbete gitti. Küçüğü de uyuttum. 3 mil yapabilir miyim bilmiyorum, malum ev epey sıcak. Başlayım da hayırlısıyla. Pişt @MiuLego
Yaparsın kız başlayınca gerisi geliyor 3 mil dediğin nedir gülüm:spor:
Yaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocası :-) allahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu :KK70: yesa yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için :KK70: şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim :KK70:
hahahah ahahhaahaha hahahahaha:rolleyes:tam çıldırmalık

Back
X