- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Geçmiş olsun canım. Zorlama hiç gidebilirsen bi hastaneye git.Kızlar benim sol ayak bileğim şişti ağrıyo.. bugünde dişimi sıkıcam yarın mola vericem spora..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Zorlama hiç gidebilirsen bi hastaneye git.Kızlar benim sol ayak bileğim şişti ağrıyo.. bugünde dişimi sıkıcam yarın mola vericem spora..
Olsun bozma canim detoksunu yarina kac cikican merak ediyorumben kiraz yedim![]()
Buyuk gobegin ordaki kucuk parktaNerde yürüyosun gizliden izleyim seni![]()
Hic zorlama bugunden dinlen bence Orlaraan daha cok agrirsaKızlar benim sol ayak bileğim şişti ağrıyo.. bugünde dişimi sıkıcam yarın mola vericem spora..
Yakama kirmizk karanfil takayjm senin icin ☺☺☺Nerde yürüyosun gizliden izleyim seni![]()
allah yardımcın olsuun çok fekız adam beni dövmeye kalktı
aaayy sabah yiyim ozaman canım çok çekmiştiKarpuz olmaz canım. Sabahları ince dilim ye. Akşamları yeme.
Heheyt 3 mil ki kaldı. Yaptım, üstü e 3 kilo domates soydum, 1 kilo bamya ayikladim..afiyet olsun doyurucu da olur heemmm
Yaparsın kız başlayınca gerisi geliyor 3 mil dediğin nedir gülüm
hahahah ahahhaahaha hahahahahatam çıldırmalık
süper squat we plank iyi bi 2li menünde gayet iiii bende gelicem karpuz yarın tartıda gelsin eksilersporu akşam yapıyorum canım .yürüyüş ve squat yapıcam .dün plank a ve squata başladım ..gerisi gerlir inşallah.
benim akşam yemeği de kabak yemeği ve yoğurt olarak planladım
karpuz da çok şeker var canım .yeme istersen
çorbayı iki kase yersin onun yerine ..yada salata ekleyebilirsin yada cacık da iyi olur![]()
Cnm gecmış olsun bence zorlarsan ufak bişeyse buyur sıcak köpüklü su ile ov guzelce eger ovarken cok agrın olursa doktora git mutlakaKızlar benim sol ayak bileğim şişti ağrıyo.. bugünde dişimi sıkıcam yarın mola vericem spora..
sporu akşam yapıyorum canım .yürüyüş ve squat yapıcam .dün plank a ve squata başladım ..gerisi gerlir inşallah.
benim akşam yemeği de kabak yemeği ve yoğurt olarak planladım
karpuz da çok şeker var canım .yeme istersen
çorbayı iki kase yersin onun yerine ..yada salata ekleyebilirsin yada cacık da iyi olur![]()
Geçmiş olsun canım. Zorlama hiç gidebilirsen bi hastaneye git.
Hic zorlama bugunden dinlen bence Orlaraan daha cok agrirsa
kızlar birazdan yüzmeye gitmeyi planlıyorum.. havuzda üstüne basmam ya bişey olmaz inş..Cnm gecmış olsun bence zorlarsan ufak bişeyse buyur sıcak köpüklü su ile ov guzelce eger ovarken cok agrın olursa doktora git mutlaka
Evet evettt karanfilinden tanıyayım seni :)))Yakama kirmizk karanfil takayjm senin icin ☺☺☺
Şişlik varsa bugün de ayakta spor yapma.Kızlar benim sol ayak bileğim şişti ağrıyo.. bugünde dişimi sıkıcam yarın mola vericem spora..
Ayak cirparken de bilek hareket eder. Elastik bandaj al, sar, üstüne basma, bir kaç saatte bir 10 dk buz köy geçer. Morarma olursa, daha da siserse hastaneye şekerim.kızlar birazdan yüzmeye gitmeyi planlıyorum.. havuzda üstüne basmam ya bişey olmaz inş..
Bence hiç zorlama bu gün geçen hafta ben de onemsemedim baya zor iyileşti.kızlar birazdan yüzmeye gitmeyi planlıyorum.. havuzda üstüne basmam ya bişey olmaz inş..
Gecmis olsun canimkızlar birazdan yüzmeye gitmeyi planlıyorum.. havuzda üstüne basmam ya bişey olmaz inş..
Benim ki pek detoks olmadi galiba ortim ama neyse bugunluk boyle olsunOlsun bozma canim detoksunu yarina kac cikican merak ediyorum
Menü paylaşıyorum
Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı lor
Küçük bir avuç kiraz domates
Ara detoks suyu
Öğlen 13:30
1 kase cacık
1 yeşil elma.
Ara detoks suyu
Ara detoks suyu
Akşam 18:00