- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee mecbuuurrr !! Hadi iyi geceler. Geç kaldık uyumaya .
Senle anka nın damak tadı çok zıt dikkat ettin mi? Çiya tohumunu da yiyemedi sen bayıldın.. şimdi hanginize uysam şaşırdım açıkcası :))evet severim canım
Aslında içine bal eklerdim ama artık bal cıss
Eeee mecbuuurrr !! Hadi iyi geceler. Geç kaldık uyumaya .
Ayyy ben chiayı unuttum !!Senle anka nın damak tadı çok zıt dikkat ettin mi? Çiya tohumunu da yiyemedi sen bayıldın.. şimdi hanginize uysam şaşırdım açıkcası :))
1 olur tatlımCnm menü güzel ama porsiyon yok.. 1 lahmacun var 10 lahmacun var![]()
Nerde unuttun kız :))Ayyy ben chiayı unuttum !!
Evet ben de farkettim canım
Hadi afiyet olsun.. bikaç kilo daha Verde resim ar hadi :))1 olur tatlım![]()
Değil mi ya!!Kızlar iyi geceler. . Uyuyalım da leptin salgılansın.. yarına gelsin eksiler![]()
Aldım bi hevesle ... dolapptaaaa..Nerde unuttun kız :))
AynenHadi afiyet olsun.. bikaç kilo daha Verde resim ar hadi :))
İkisini de dene tarafını seçSenle anka nın damak tadı çok zıt dikkat ettin mi? Çiya tohumunu da yiyemedi sen bayıldın.. şimdi hanginize uysam şaşırdım açıkcası :))
Canim cogunlukla oglumu emzirirken yaziyorum ancak o zaman oturabiliyorum bazen elim degiyo yolluyorum. Yalan yanlis harfleri eksik yazmam da ondan
Ortisim hemen detoksun ertesi gunu badem sekeri yemistim kucuklerinden 6 7 tanr komsu kahvenin yanina ikram edince dayanamamistim malesefOrtim harikasin detoks sonrasi da kacamak yok
Ne guzell yaa yatinca kesintisiz uyumayi cok ozledim saat 4 e kadar ara ara kalkan oglum 4 se tamamen kalkti uykusuzlujtan maffoldum bazen aglamak istiyorum sinirlerim bozuluyo yaa özeniyorum artik kesintisiz uyuyan kisilereKızlar iyi geceler. . Uyuyalım da leptin salgılansın.. yarına gelsin eksiler![]()