• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spor yapamasam bile kilo verebilirdim. Şimdilerde sporsuz hiç veremiyorum. Sporla da pek veremiyorum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum. Yumurtlama zamanı odemlenip adet olunca verir oldum. Evde tansiyon hastası var, ondan daha az tuzlu yiyorum oysa ki..
duraklamaya girmişsindir belki... ekledin mi menülerini hep yarın bakalım inşallah :36: ama hatırlatın bana unutuyorum hep ben

Spor yapamasam bile kilo verebilirdim. Şimdilerde sporsuz hiç veremiyorum. Sporla da pek veremiyorum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum. Yumurtlama zamanı odemlenip adet olunca verir oldum. Evde tansiyon hastası var, ondan daha az tuzlu yiyorum oysa ki..
Aynı şeyi yaşadım canım vucut yeter diyor bir yerde onu kırmak zor oluyor az inse devamı gelecek sanki ama kaldı işte benim de

Aynı şeyi yaşayan varsa tecrübe paylaşımına ihtiyaç var

Emzirmeden kesecektin ne yaptın?
valla kesmeye çalışıyoruz ama hiç birşey yemiyor... eski iğneleri vurduruyorum hala... sabah kan verdim geldim ... çıkacak sonuca göre ya keseceğim ya da devam edeceğim bakalım... vücudum antibiyotik deposu oldu... inşallah azalma vardır... kafa da yapıyor sanki antibiyotik :))

Spor listelerini ayrıca eklediğimiz bir yer var mı? Menülerde olduğu gibi
bu sayfada her akşam liste açılıyor oraya ekliyorsan tamam canım... onu da 250 puanın altında kalan ve kilo alan arkadaşlarımız düzenleyip bana gönderecekti ama gelmedi florence_N florence_N e selam çakalım senin vesilenle :))

Kızlar
Leslie 3 fast fun Miles yaptım 15 dklık.
Kaç adım attığımı merak e diyordum.
Şimdi saydım Çocuklar şaşırttı gibi oldu ama
1300 adım dan kesin Emin'im .

Kesin olmayan sayı da 1550 .
Gerçekten muhteşem .
15 dakkada bu kadar olacağını tahmin etmiyordum
Senin i Phone da adım sayar yok mu

Selam kızlarrr.. Bende listeye eklenmek istiyorum müsaadenizle :KK45:
70 Kiloyum
Boyum 1.70
Hedefim 65 :KK25:

Fast food ve asitli içecekleri bırakalı 4-5 ay oluyor. Sağlıklı beslenmeye başladım.
Evde eliptik ve pilates yapıyorum. :KK51: Motive edecek bişeyler arıyodum sizi buldum :KK54:
Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfayı okudun sanırım 15 gün deneme süren var. Bu sure içinde menülerin, sporların ve paylaşım durumuna göre listeye giriyorsun. Kilon da çok yok zaten kısa zamanda hedefine ulaşırsın bizimle :36:

Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfayı okudun sanırım 15 gün deneme süren var. Bu sure içinde menülerin, sporların ve paylaşım durumuna göre listeye giriyorsun. Kilon da çok yok zaten kısa zamanda hedefine ulaşırsın bizimle :KK36:
Hoşbuldummm :oops: İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşalım :KK51:

Kızlar
Leslie 3 fast fun Miles yaptım 15 dklık.
Kaç adım attığımı merak e diyordum.
Şimdi saydım Çocuklar şaşırttı gibi oldu ama
1300 adım dan kesin Emin'im .

Kesin olmayan sayı da 1550 .
Gerçekten muhteşem .
15 dakkada bu kadar olacağını tahmin etmiyordum
Bir daha yaptım ve saydım 1450 ymiş kızlar

Bugünsabah 1 haşlanmış yumurta ve yeşillik,

Öğlen ve akşamda sadece 1 küçük kase yoğurt ve bol salata yemeyi düşünüyorum kızlar .
2,5 litre de su,

1 litre de elma sirkeli limonlu su içeceğim inşallah
Sakın böyle bi hataya düşme bugün az calori yarın normal diyetine dönünce hop yine artıda sın menünü bozma ödemse zatin gidecektir ama calorisi bi yüksek bi düşük olarak bozma

Back
X