• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim de oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim mecbur bıraktım. Kızım erken doğmuştu. 7 aylık doğdu. Normal doğması gereken zamana kadar emdi aniden bıraktı. Çıldırırdı emme pozisyonuna gelince. Zor kotek 4 aya kadar emzirdim sonra sutum bitti. Bunu 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum. Hep heveslendim ama kısmet bakalım.
Ya kaptanım 6aylıkken nasıl hamile kaldın ben düşükten sonra 3senedir popomı yırtıyom yine hamile kalamadım böyle diyenlere tek gecede hamile kalanlara ne imreniyorum ya bende tık yok :kızgın::kızgın:

Ya kaptanım 6aylıkken nasıl hamile kaldın ben düşükten sonra 3senedir popomı yırtıyom yine hamile kalamadım böyle diyenlere tek gecede hamile kalanlara ne imreniyorum ya bende tık yok :kızgın::kızgın:
Kız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadan :D
Nasip canım nasip rabbim en hayırlısını versin. Benim kızım engelli işte. Sezaryenden sonra rhim toparlanmadan hamile kalınca erken doğum oldu. :(

Kız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadan :KK70:
Nasip canım nasip rabbim en hayırlısını versin. Benim kızım engelli işte. Sezaryenden sonra rhim toparlanmadan hamile kalınca erken doğum oldu. :KK43:
Maşallah kaptanımıza 40 çıkınca :olamaz:

Ben yazıyorum hep aslında. Hiç aç kalmadım yiyerek zayıfladım. 1 gece de 700 gr nutella gömdüğümü gördü bu takım :KK70: ama arkadaşlar tuttu elimden bırakmadım sonra telafi ettim. Aç kalarak olmuyor maalesef. Mutlaka protein kalsiyum alarak zayıflamak lazım.

Bu arada Niloyabebe Niloyabebe nerde ki.
Bak benim anlatmak istedigimde bu aç kalarak gitmiyor az ve sık yiyin inanın gidecek bugün az yiyip yarın calori yükseltmeyin karbonhidratı azaltıp protein agırlık lı beslenin ekmek makarna pilav yemeyin bulgur tüketin yumurta kesinlikle yiyin ben az kaldı yumurtlama ya başlıycam o derece :KK70:
Ben diyete başladıgım dan beri ayda en fazla 4 kilo en az 3kilo verdim şimdi bakmayın siz ban kötü zamanıma denk geldiniz ama toparlıycam inş spor yapmaya başlim :spor:

Kaptancığım Anka Anka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım:mad::mad::mad:
İlaçlardan olabilir evet canım.
Bu hafta kür mü yapsak. Sana menüler yazalım diyeceğim ama çok yemek seçiyorsun. Bakalım ne yapabiliriz bi araştıralım :5:

Bak benim anlatmak istedigimde bu aç kalarak gitmiyor az ve sık yiyin inanın gidecek bugün az yiyip yarın calori yükseltmeyin karbonhidratı azaltıp protein agırlık lı beslenin ekmek makarna pilav yemeyin bulgur tüketin yumurta kesinlikle yiyin ben az kaldı yumurtlama ya başlıycam o derece :KK70:
Ben diyete başladıgım dan beri ayda en fazla 4 kilo en az 3kilo verdim şimdi bakmayın siz ban kötü zamanıma denk geldiniz ama toparlıycam inş spor yapmaya başlim :spor:
maşallah sende o enerji var zaten hepimizi gomersin kilo konusunda :duduk:

Az ve sık yemek bana yaramıyor ama. Leptini ne kadar uzatırsam o kadar kolay kilo veriyorum. Araya bişey sokunca mutlaka açlık krizine giriyorum.

Kaptancığım Anka Anka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım:mad::mad::mad:

Demir ilacı ben de kullanıyorum onu kullanmasan daha iştahlı oluyorsun vermeye yardımcı

Tamam iki ayda iki az görünüyor ama ben de veremedim dediğim bu beş ayda en az altı yedi kilo verdim ee o zaman dersen:KK16:
yo yo etkisi iki ileri iki geri oldu muhtemelen senin de öyle oldu
bir kaç kilo gidince vucut hemen tutuyor o ara veremiyorum zaten deyip kaçamak yapınca hooop geri geliyor
:KK57::kızgın:
buna uyansak olacak kanımca :süslü:

Kız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadan :KK70:
Nasip canım nasip rabbim en hayırlısını versin. Benim kızım engelli işte. Sezaryenden sonra rhim toparlanmadan hamile kalınca erken doğum oldu. :KK43:
Hepimizin ayrı ayrı imtihanı var oda senin imtihanın demekki çok şükür bu günümüze Rabbim beterinden korusun kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez o ne güzel vekildir

Yaaaa özür dilerim :KK60:kilo açısından dedim espiri yaptım sadece biz o kiloları degil hamileyken Bekarken bile görmedim :rolleyes::rolleyes:
İşte instagramda 100 kusur kilolardan 60 a 55 e düşenler var onlar da öyle diyor. Lisede bile görmediğimiz kilonun altındayız diye. 36 38 beden olana kadar devam inşallah :5:
Ben şu an 38 çok iyi ama 36 da göbek çıkıyor. Onu halledeceğim inşallah bi iyileşeyim de. :73:

şte instagramda 100 kusur kilolardan 60 a 55 e düşenler var onlar da öyle diyor. Lisede bile görmediğimiz kilonun altındayız diye. 36 38 beden olana kadar devam inşallah :KK5:
Ben şu an 38 çok iyi ama 36 da göbek çıkıyor. Onu halledeceğim inşallah bi iyileşeyim de. :KK73:[/QUOTE] insallah

Demir ilacı ben de kullanıyorum onu kullanmasan daha iştahlı oluyorsun vermeye yardımcı

Tamam iki ayda iki az görünüyor ama ben de veremedim dediğim bu beş ayda en az altı yedi kilo verdim ee o zaman dersen:KK16:
bir kaç kilo gidince vucut hemen tutuyor o ara veremiyorum zaten deyip kaçamak yapınca hooop geri geliyor

Şu kalan altı kiloyu vermeden feylozofa bağlıycam bu gidişle :silah::KK3::KK3:

Benim 94 den 72 ye yolculuğum çok zevkliydi @florence_N nin dediği gibi 87 ye kadar Karatay yapmak yetti
72 ye kadar da spor +Karatay ile 5 ayda gitti
Ama şimdi beş aydır kaldım bunun bir başarı hikayesi olması için desteğinize ihtiyacım var
5 aydır kilonuzu korunmanız da büyük başarı :KK9:

Bu ilaçlar kişiden kişiye değişiyor etkisi. Mesela demir ilacı benim de iştahımı açar.
Doğum kontrol hapları mesela çoğu kişide kilo yapar bende verdirdi. Herkeste aynı etki olmuyor.

Back
X