Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o kadar çok yazmissiniz ki ancak bitirdim. Kolum kalkmıyor ayni devam. Ama işimi hallediyorum. Bugün diyetisyene gittim 59.5 çıktı kilom
Afiyet olaCuma oğlanın yazılısı var anca geldim
Sabah 9 zencefilli zımbırtı
9:30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 cm kalınlığında daire sucuk dilimi
Çay
Ara 1 mandalina
Ara şekersiz Türk kahvesi
17:30
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1 kase marul, domates, dereotu salatası

Maşallah :) şu an miskin miskin oturuyordum hemen kalkıp leslie yapıyorum bende :))Bi gün hastalıktan spor yapamamıştım ,
Bugün
O günün eksiğinin de kapattım şükür.
Akşam yemeğinden sonra tam 1,5 saat te yaptım çoğunu,![]()
Yazık yazık komşusu açken tok yatan bizden degildir yarısınıda benim haneme yazdır çok ayıp olmuyo böyle bende böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum burdaBi gün hastalıktan spor yapamamıştım ,
Bugün
O günün eksiğinin de kapattım şükür.
Akşam yemeğinden sonra tam 1,5 saat te yaptım çoğunu,![]()

Hepsi senin olabilir diyormuşumYazık yazık komşusu açken tok yatan bizden degildir yarısınıda benim haneme yazdır çok ayıp olmuyo böyle bende böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum burda![]()
Görüşelim canımPazartesi 21günlük diyete başlıyorum instegramda azim ve kararlı kızın paylaştığı diyet listesiyle pazartesi eliptik yürüyüş ve leslie de başlıyor haliyle seninle cuma günleri görüşecezgulenyuzumsunsen
![]()
Oturmak Yok kızlarMaşallah :) şu an miskin miskin oturuyordum hemen kalkıp leslie yapıyorum bende :))