• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

IMG_8005.webp

Bu arada spor listesinde mekik çekenler 5 tanesini 1 puan olarak hesaplamışlar. Son günlerde yapilan değişiklikle 1 tane mekik 1 puan oldu.

Bizim bir simeranya7 simeranya7 miz vardı nerde acaba. Her gün gece aklıma geliyor sabah unutuyorum.. Neden gece geliyorsa artık :KK70:

Kızzzzz simiii nerdesinnnn sen

Simi yoğunluktan ve yorgunluktan ölüyore kaptan
Eve gelince küt yatağa zor atıyo kendini
Bu ara hakket kafayı yiycem inan..
Merak ediyorum neler kaynatıyosunuz ama hiç fırsatım olmuyor
Hamınıza günaydın..

Simi yoğunluktan ve yorgunluktan ölüyore kaptan
Eve gelince küt yatağa zor atıyo kendini
Bu ara hakket kafayı yiycem inan..
Merak ediyorum neler kaynatıyosunuz ama hiç fırsatım olmuyor
Hamınıza günaydın..
Allah kolaylık versin canım yaa. Kilo ne durumda... Bildirim de yapmıyorsun. Ben de çok uğrayamıyorum zaten.

1. Bir hevesle girip sonra devam etmiyorlar bazıları.
2. Kurallar öğrenilsin diye.
3. Ki en önemli sebeb sen yazmışsın zaten. İlk hafta çok kilo verildiği için eşitsizlik oluyor diye. :KK66:

2 ay sonra koruma programına geçmeliyim doktorumun planlamasına göre, bu durumda 2 ay içinde hedef kiloya ulaşmam gerekiyor. bir terslik olmazsa benim % delerim yüksek olacak

Güüünaydııııın kızlar florence_N florence_N
Nasıl oldun canım
Bu halime de şükür canım. En azından evini toparladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaldırdım. 3 makina çamaşırım vardı, katladım, yarısını kaldırdım, yarısı sepette.. Ihlamur yaptım kendime, yatacağım birazdan. Yemekle ugrasmayacagim. Olmadı akşama kahvaltı yaparız yine.

Back
X