• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu arada spor listesinde mekik çekenler 5 tanesini 1 puan olarak hesaplamışlar. Son günlerde yapilan değişiklikle 1 tane mekik 1 puan oldu.
Herşeyi okuyorum zannediyorum ama atladım zaar ne ara oldu bu kaptanı etiketkemiştim hatta bu konuyla ilgili
Cevap yazmadı diye bakınıyordum atladım mu yoksa herkez özelden konuşuyor bir ben mi kaldım tüzel

Herşeyi okuyorum zannediyorum ama atladım zaar ne ara oldu bu kaptanı etiketkemiştim hatta bu konuyla ilgili
Cevap yazmadı diye bakınıyordum atladım mu yoksa herkez özelden konuşuyor bir ben mi kaldım tüzel
Burda yazmıştı canım bir tanesinin bir puan olduğunu sen görmedin sanırım

Burda yazmıştı canım bir tanesinin bir puan olduğunu sen görmedin sanırım
Benim ayarlardan mı bilemedim arada bit gibi bir yazı ile görmediğiniz diğer gönderileri görmek ister misiniz
diyo o yazıyı kaçırdıysam ondandır

Daha dikkatli okurum
Zaten ben mekiğe 1 puan yazmıştım
Zaten sen de o hasta halinle onca sporu yaptınya hiiiç motive olmadım :63:
:63:

:KK51::KK51::KK51:
Tahtına konamam yine

topik te yazdı canım. Ben daha hic özelden kimseye mesaj atmadım.

Nasıl gormedin ya yazdın ya 200,mekik 200,puan diye. Ben de 200 mekik nasıl çekiyorsun diye video istedim.

Yeni pil taktım. Yere de vurdum bir iki kere. Pahalı bir şey değil şükür, cikabilirsem cumaya kadar yenisini alacağım. Olmadı internetten bakacağım. Dijital almayacağım bu sefer. Eski tip banyo baskulu alacağım.
canım benim de aynen sıkıntı vardı 1 ay önce aldım. Tefal premiss çok memnunum. Eşim hediye olarak aldı 45 tl.di. Daha Ucuza da bulabilirsin eşimin fiyat olarak çok araştırdığını sanmıyorum.
Screenshot_2017-12-12-11-44-31.webp

florence_N florence_N
Benim tattı da aynını taptı
Önce 68 dedi
İnanmadım tabi
son ra 75 dedi yuııh artık dedim
En son 74 de anlaştık giyinik ve tok ayrıca 1 litre su içmiş haldeyim
Ona inandım
Tartılar toplu eylem mi yapıyor acep:KK31::KK31:

Back
X