• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yılda 1 kez gidiyorum/z canım. Ramazan Bayramı'nda 1 günde 8 mı ne baklava yemisligim vardı. Benim beyin obez de.. Anka şok olmuştu..
Bende kurbanda yeni başlamıştım memlekete gittim ama 4gün boyunca 6dilim kadayıf yemiştim tabi +2le geldim eve en son beyaz ekmegi kurbanda çeyrek ekmek arası et yemiştim ondan sonra gebeliğe kadar agzıma ekmek vurmadım 1kapet tam bugday bitirmiştim sadece tabi 2.5ayda 9kilo vermiştim ama şimdi veremiyor gidiyo geri geliyo döngüye girdim

Aynen bi sabırlı ol. Bitki deyip geçmemek lazım Allah korusun. İlaçlarını düzenli kullan.
Dün sogan suyu içtim dogum ebesi arkadaşım var içme dedi rahim duvarını inceltiyo hemde senin 40gün adet görememen normal lohusasın dedi ama bugün nane maydanoz limon attım sürahimin içine onu içecem gün boyu

Kilo vermiyorum bu aralar ama bileklerim inceldi, kıyafetler daha büyük gelmeye başladı, vücut seklim değişiyor. Dar geliyor diye rahatsiz eden saatim fır dönüyor bileğimde mesela. Ama giden yok. Almayim da buna şükür..

Aynen bi sabırlı ol. Bitki deyip geçmemek lazım Allah korusun. İlaçlarını düzenli kullan.
Sadece günde 1tane kan ilacım var aç karna bide b12 ignem Dvitamini için devit damlam bide gastronun verdigi şurup Abbowwww ne çık varmış bi igne gözüme görünüyo

Kilo vermiyorum bu aralar ama bileklerim inceldi, kıyafetler daha büyük gelmeye başladı, vücut seklim değişiyor. Dar geliyor diye rahatsiz eden saatim fır dönüyor bileğimde mesela. Ama giden yok. Almayim da buna şükür..
Kas oranın artmıştır belki ölçüm yaptırabilsen bi aslında. Dışardan gorunen önemli canım. Sen cumaya kadar bi tartı al.

Yağ kas oranı olcenlerden istiyorum ama profesyonellerin kullandıkları çok pahalı. Ev tipi olanlar da yüzde hesabıyla olcuyor diye düşünüyorum. Devlet kurumlarında bu tartı yok, özeller de pahalı. İse başlayıp maaşım yatınca gideceğim. Şuan tek maaşla gereksiz görünüyor ücreti gozume.

Normal adet döngüsü zaten 21-40 gün arası. Bir şey içip durma.
Ben 28günde hiç Sekmez kuzum ama amaliyattan sonra ilk adet olacağım için sekti o yüzden gözüm yollarda kaldı düzenim devam edecekmiş dedim ama etmedi düzen falan kalmamış

Kas oranın artmıştır belki ölçüm yaptırabilsen bi aslında. Dışardan gorunen önemli canım. Sen cumaya kadar bi tartı al.
Bende çok istiyorum aslında ama devlette yoktu o hevesle gitmiştim ama kaptanım az önce yine tartıldım ne ileri ne geri hala sabit ne yapmam lazım

Back
X