• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yağ kas oranı olcenlerden istiyorum ama profesyonellerin kullandıkları çok pahalı. Ev tipi olanlar da yüzde hesabıyla olcuyor diye düşünüyorum. Devlet kurumlarında bu tartı yok, özeller de pahalı. İse başlayıp maaşım yatınca gideceğim. Şuan tek maaşla gereksiz görünüyor ücreti gozume.
Burda aktarlarda eczanelerde falan da var o aletlerden. İlla vardır bi yerde. 5 TL ölçüyorlar
hatta aktarda alışveriş yapınca ücretsiz. Bi araştır bence.

Ben su içemedim için öyle yaptım kaptanım normalde dukan birasın dan sıkıldım artık suya çubuk tarçın atıp içiyodum bugünde böyle olsun dedim adet olayım diye degil yani
Tarçın kanamayı kesiyor zaten belki gelmesini de uzatıyordur. Ben de içemiyorum su yaa midem bulanıyor.

Tarçın kanamayı kesiyor zaten belki gelmesini de uzatıyordur. Ben de içemiyorum su yaa midem bulanıyor.
Aynen diyodum su insanın midesini bulandırır mı ama diyette su çok önemli en az 2litre diyorlar zar zor 2litre yapmaya çalışıyorum içine bişeyler atarak

Aynen diyodum su insanın midesini bulandırır mı ama diyette su çok önemli en az 2litre diyorlar zar zor 2litre yapmaya çalışıyorum içine bişeyler atarak
Aynen diyete başlamadan hiç içmezdim. Hep çay kahve kola içerdim. Su aklıma bile gelmzdi. Diyete başlayınca içmeye başladım zorla

Kilo vermiyorum bu aralar ama bileklerim inceldi, kıyafetler daha büyük gelmeye başladı, vücut seklim değişiyor. Dar geliyor diye rahatsiz eden saatim fır dönüyor bileğimde mesela. Ama giden yok. Almayim da buna şükür..
Belki de vermişsindir canım tartın da problem var ya

Olsun bu saatteki tartıya bakma. Cuma sabah tartılırsın. Pazartesi tartısına laf ediyon salı kahvaltıdan sonra tartılıyon sen de yani.
Kahvaltıdan önce tartıldım sonra degil az önce diyet listemi ilk defa okudum sayfanın arkasına internetten bi adres yazmış adresi girdim ne çıksa karşıma bizim wak wak diyetisyen leslie yapmamı istemiş bu videoyu yap yazmış:KK70:

Kahvaltıdan önce tartıldım sonra degil az önce diyet listemi ilk defa okudum sayfanın arkasına internetten bi adres yazmış adresi girdim ne çıksa karşıma bizim wak wak diyetisyen leslie yapmamı istemiş bu videoyu yap yazmış:KK70:
Hııı anladım neyse olsun cuma önemli. Hiç belli olmaz sen veremiyom diye bozma sakın.
Yap leslieyi de onu bari dinle. :-)

Hııı anladım neyse olsun cuma önemli. Hiç belli olmaz sen veremiyom diye bozma sakın.
Yap leslieyi de onu bari dinle. :-)
Bence bugünün tartısı da önemli :KK45:
Cumanın gelişi Salı'dan belli olur:KK45::KK45:
Bence veremiyorsan boz gitsin :KK45:
Leslie yi yapma hiç işe yaramıyor :110:

Gulumse24 Gulumse24

Yaşasın kötülük :KK62:

Bence bugünün tartısı da önemli :KK45:
Cumanın gelişi Salı'dan belli olur:KK45::KK45:
Bence veremiyorsan boz gitsin :KK45:
Leslie yi yapma hiç işe yaramıyor :110:

Gulumse24 Gulumse24