• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaw kaptanım atıyo kafadan ben pazartesi 300 gr vererek gelmiştim ama bunlar beni kıskandıklarını söylediler hep kilo veriyo dediler
Bu sabah 200 grımı geri gördüm tartıda:cry:
Abbowwww hemde bunlar dagılınnnn arkadaşlar bundan sonra gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen i görünce nazar ayeti okuyup üfleyin :KK70:
Evde ayagı çocukların oyuncaklarına takılsa bizden bilecek :KK70:

Kızlar dün benim 1 ay oldu başlayalı toplamda -3300 gitti sanırım daha dikkatli olsam daha güzel giderdi artık yeni yıl hedefimi 58 e çektim çünkü belliki gıdım gıdım gidecek bundan sonrası. Zaten regl oldum bugün +800 fazla çıktım canım sıkıldı inşallag adetten dolayı ödemdir cumaya gider şu reglinin gelişi ödemi vs insanın 10 günü boşa gidiyor sanki neyse bugünden itibaren ilk hedef 58 e kitlendim artık :)

Kızlar dün benim 1 ay oldu başlayalı toplamda -3300 gitti sanırım daha dikkatli olsam daha güzel giderdi artık yeni yıl hedefimi 58 e çektim çünkü belliki gıdım gıdım gidecek bundan sonrası. Zaten regl oldum bugün +800 fazla çıktım canım sıkıldı inşallag adetten dolayı ödemdir cumaya gider şu reglinin gelişi ödemi vs insanın 10 günü boşa gidiyor sanki neyse bugünden itibaren ilk hedef 58 e kitlendim artık :)
Olsun canım sabit kalabilirdin veya +3300 olabilirdin ama sen verdin..ayda 3.5 kilo 3 ayda 10.5 kilo yapar hiç az görme.zaten aman aman kilon yok .ideal kilona yakın olduğu için azar azar gider.
Canını sıkma adet bitince gidiyor o artılar

Back
X