- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Afiyet olsun canım harikasınMenüm
Sabah (08:00)
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates, salatalık
Öğle (13:00)
1 kase bezelye yemeği
1 bardak ayran, salata
Akşam (18:00)
3 İzmir köfte
Salata, yoğurt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım harikasınMenüm
Sabah (08:00)
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates, salatalık
Öğle (13:00)
1 kase bezelye yemeği
1 bardak ayran, salata
Akşam (18:00)
3 İzmir köfte
Salata, yoğurt
Ben buralardayım, girip girip bakıyorum sonra tam yazacağım ufaklık gelir diğer büyükler gelir, kalır. Öğlen memeyi kestim keseli ufaklık daha bir çılgın. 5 dk oturmuyor beni. Sürekli mama mama. Buzdolabı içindeyiz. Gizli gizli evi karıştırmaya başladı bir de, sürekli arkasını topluyorum. Canavar çıktı çocuğun içinden. Haftaya gece memesini keseceğim ama nasıl olacak bilmem. Bambaşka bir çocuk oldu..innuk
N Niloya bebe
H Hamzakifzulal
florence_N
hCrb
M Miskinnnn
@Elmira2017
@Lubitza
Kızlar baya baya kaçak oldunuz ha nerelerdesiniz ya
Ertuğrul özel bölüm bu hafta yeni bölüm yok bacı gözün aydınYaw tam yeni bölüm başladı elektrikler gitti ya. Kaçtı Ertuğrul yaaa...
Yaw tam yeni bölüm başladı elektrikler gitti ya. Kaçtı Ertuğrul yaaa...
Zaten ya çekemiyorlar ya bir şey oluyor. Devlet kanalı değil mi işte, devlet bankası gibi...Geçen haftalarda dizi setinde yangın çıkmış ve elbiseleri falan yanmış sanırım o yüzden bu hafta yeni bölüm yok canım
O nick değişmişBu arada @lubitza nerelerde. Hic görünmüyor.
Canım penisilin verdiğine göre doktor kriptik tonsilit olmuşsun. Bence 3 gün spor yapma. Vücut direncini zaten düşük, antibiyotik 3. gün başlar etkisini göstermeye.Bugün okulda toplantı vardı koşamadım şimdi koşayım dedim ama ateşim var. En iyisi dumbbel çalışmak. Şimdi çocukları uyutuyorum uyusunlarda ilaçlarımı alıp dumbbel çalışırım