• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haklısın canım üşüme titremede geldi sonradan. Spor yapmadım ılık duş yaptım ilaçlarımı aldım yattım yarında spor yapmayacağım. 2 çocukla yatıp dinlenme şansım hiç yok. Bugün toplantıdan sonra ufaklığı uyutayım derken kendim uyumuşum sonra ufaklığın tokatıyla uyandım:işsiz:. Yaramazın en sevdiği şey uyuyan insana tokat atmak:KK48:. Azcık uyusamda dinlenmişim. Aslında annem 1 saat uzaklıkta ama gelmez. Gelirsede daha beter karışıyo ortalık ufacık şeyden alınıyo laf sokup duruyo hepten yoruluyorum dinlenemiyorum. Kızar küser aç durur yemez aç açına gider tribinden bıkıyorum dahada hasta oluyorum. Uzatırda uzatır artık bişeyi. İlla onun dediği olacak hemen olacak. Hep sorunluyuz mesafeliyiz hiç bitmiyo kırgınlıklarımız. Bende dahada üzülüyorum diye çağırmıyorum böyle gidiyoruz işte
İyi yapmışsın, yat dinlen. Benim minik de 2 gündür uzanıyorum diye burnumdan getirdi. Evi karıştırmalar, yemese bile mama mama diye mutfağa götürüp beni oyalamalar.. Derdi ne bunların ya. Azıcık kendi kendilerine oynasalar uyusalar ya.

Aynen. BDV de okuyoruz bu konudan şikâyetçiler hep. Benim kayınvalidem de öyle. Ağzımızdan şunu canımız çekti çıkmasın 3 vakte kadar yapar getirir sağolsun. Allahtan benim eşimin benden beklentisi yok ..
İşte aşk oldumu arada yemek kısmu unutulur aşk karın doyurur:KK48:. Onlar eşlerine kıyamazlarda mantı dolma yemeğe yine bana gelirler:KK51: evde çorba salataya razı olurlar:KK51:

İyi yapmışsın, yat dinlen. Benim minik de 2 gündür uzanıyorum diye burnumdan getirdi. Evi karıştırmalar, yemese bile mama mama diye mutfağa götürüp beni oyalamalar.. Derdi ne bunların ya. Azıcık kendi kendilerine oynasalar uyusalar ya.
Aynen sürekli mama mama diyor ama yemiyor sürekli mutfağa götürüyor

Ben bugün okula gittim dün arkamdan konuşmuşsunuz eşi boynuzlamıştır ondan zayıfladı diye bişeymi oldu dedim tık yok. Sonradan işte çok zayıfladın hala diyet yapıyomuşsun ondan öyle sandık dedi. Bende sanma ben sağlık için kendim için zayıflıyorum dedim. Hee falan biz yanlış anlamışız dediler sonrada zayıflayanlar genelde eşini boşuyo sende boşama dedileer:işsiz:
Bende size artık diyecek bişey bulamıyorum iyi günler dedim:işsiz: ne desem boş zihniyet farklı bikere beyin farklı çalışıyo canlının:işsiz:

Ben bugün okula gittim dün arkamdan konuşmuşsunuz eşi boynuzlamıştır ondan zayıfladı diye bişeymi oldu dedim tık yok. Sonradan işte çok zayıfladın hala diyet yapıyomuşsun ondan öyle sandık dedi. Bende sanma ben sağlık için kendim için zayıflıyorum dedim. Hee falan biz yanlış anlamışız dediler sonrada zayıflayanlar genelde eşini boşuyo sende boşama dedileer:işsiz:
Bende size artık diyecek bişey bulamıyorum iyi günler dedim:işsiz: ne desem boş zihniyet farklı bikere beyin farklı çalışıyo canlının:işsiz:
Hahaha mort olmuşlardır. Bu dengesizler diğer veliler mi?

Büyük oğlum bu yaz bana anne karnında yine bebekmi var bi kardeş dahamı gelecek demişti:oops: bikerede anne amma şişmansın şişko patates yarım kilo domates demişti:oops: çok utanmıştım o zaman artık bu diyet spor işini ertelememem biran önce başlamam gerektiğine karar vermiştim

Büyük oğlum bu yaz bana anne karnında yine bebekmi var bi kardeş dahamı gelecek demişti:oops: bikerede anne amma şişmansın şişko patates yarım kilo domates demişti:oops: çok utanmıştım o zaman artık bu diyet spor işini ertelememem biran önce başlamam gerektiğine karar vermiştim
Hahaha patatis seni.. Şimdi ne diyor?

13Aralık menüm
Sabah
Yumurta
Çökelek
Zeytin Peynir
2Tb etimek tatlı kaşığı helva

Öğlen
Dört mercimek köftesi
Marul

Ara 16
Sütlü kahve
Az yufka ekmeği
Bir çatal Helva

Akşam 19
Yoğurtlu biber sote
İki kaşık erişte

Kahve
Yarım çikolata

:skandal:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Birikmiş 5 sayfayı okudum ama senin menü den sonrası girmedi kafama
Bu ne kız hamzaakif..:duduk:
Takımı helvayı çikolatayı yerken getirsene aklına bi işe yarasın :110:

Hiç Çarşamba ya yakışmışmı bunlar :bicak:

Hiç heyecanlı değilim :olamaz:
2 gün oldu resmen 75 e takılı kaldım.
3 gün oldu wc sorunum var
Diyetten önce böyle bişi yoktu bi yerde yanlış yapıyorum aMa nerde..
Çok zor birşey miş.:KK43:
Canım kendini duraklamaya gircem diye sartlandiriyorsun bence..bu kadar kiloyu nasıl verdiysen 5 kiloyu da verirsin 5 kilo ne ki dimi ama :KK5:WC sorunu bende de oldu bu hafta psikolojik mi acaba ya da az yiyoruz dicem de ben az da yemiyorum aslinda bilemedim. Tartı da hep 70 kiloyu gördüğünu hayal et :KK36:

Back
X