- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsin canımGünaydın kızlar regl olunca - göremedim çok üzgünüm bu hafta takıma katkı sağlayamadım + bari gelmedim zararım olmadı en azındanArtık 58 leri görmek istiyorum ben bu hafta çok sıkı tutuyorum bu işi
Elmira hiç eklemedi mi canım.Eki Görüntüle 2079587
Takım menülerine göre hazırladım arkadaşlar
Günaydın kızlar regl olunca - göremedim çok üzgünüm bu hafta takıma katkı sağlayamadım + bari gelmedim zararım olmadı en azındanArtık 58 leri görmek istiyorum ben bu hafta çok sıkı tutuyorum bu işi
Nasıl yanlış tartıldın canım. Tartının üzerine çıkıp kilomuza bakıyoruz bunun nesini yanlış yaptınGünaydın herkese kocaman öpücükVallahi gözüme uyku girmedi bu gün erken kalktım dedim bi kiloma bakayım. Geçen hafta yanlış tartıldım diye düşünmüştüm zaten. kesin yanlış tartıldım neyse artık bu seferlik böyle olsun diyim
![]()
Hahah bizim evin zemini biraz değişik uykulu uykulu heralde sabitleyemedimNasıl yanlış tartıldın canım. Tartının üzerine çıkıp kilomuza bakıyoruz bunun nesini yanlış yaptın![]()
tuh yaa umutluydum azalır diye açıkçası. Neyse sağlık olsun haftaya inşallah kızlar.
Çok tebrik ediyorum canım***12.TAKIM 548.Etap***
florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75.0/75) sabit
İnnuk(63.6
Niloya bebe (78.0
Elmira2017 (59.9/59.9/Sabit)
smy11 (60.3/59.6/0.7/1.16)
Gulumse25(87.1
hamzakifzulal (72.1
Lemonade17(
12. Takım Ortalaması:
Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (79.5/78,8/0,9)
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@Vividness
@glstn99
Z zeynepbbb
E Ecembal
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01(
tesekkur ederim canım. Hemen hemen kilona yaklaştım. Bundan sonra benimde zor giderÇok tebrik ediyorum canım![]()
Benim daha çok var canım bu hafta böyle oldu inşallah bundan sonra gidecek .tesekkur ederim canım. Hemen hemen kilona yaklaştım. Bundan sonra benimde zor gider
Canım ben çarşambayı dün ekledim ilk sayfaya eklemeyi unutmuşumEki Görüntüle 2079587
Takım menülerine göre hazırladım arkadaşlar
Elmira hiç eklemedi mi canım.