• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eline sağlık. O zaman Gulumse24 Gulumse24 in dun 50 puandı toplam 190 yapıyor.

Haftanın spor kraliçesi S smy11 oldu canlar. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tacını kaptırdı maalesef. :KK9:
Ama puanlar çok yakın ikinizi de tebrik ederim kızlar. :KK9: :KK9: :sampiyon:

250 puanın altında kalan innuk innuk ve Gulumse24 Gulumse24 bu hafta ceza alan arkadaşlar. Cezamız spor tablosu yapmaktı. Fakat innuk innuk un bilgisayarı olmadığı için çok zor oldu.
Bu sebeple ceza eskisi gibi yine spor listesini 11 den sonra bana özel mesajla atmak bu haftaki cezamız.
2 kişi ceza aldığı için cuma-cumartesi - pazar - pazartesi günlerini innuk innuk atacak.
Salı - çarşamba ve perşembe günlerini Gulumse24 Gulumse24 atacak.
Hadi bakalım kızlar kolay gelsin.
Ben şimdi listeleri atacağınız mesajları göndereceğim size.. Benim özel mesajlarım kapalı siz atamazsınız.
:skandal::skandal:
%1 gel deseniz daha kolaydı sankim ben nasıl takip edicem kızlar sizde bana özel msj atın gözümden kaçar ben unutkan yaşlı bir bayanım tam adamına denk gelmiş ama spor konusunda kendini zorlama diyorsunuz sonrada böyle cezaya kalkıyom siz görürsünüz pazartesinden sonra başka bi gülümse 25geliyo bugün adet olmam için söktürücü soru ama doktora ben size sorarım yedim siziiiiii:sampiyon::sampiyon::rolleyes::rolleyes:

Spora canım sıkılmadı da kilo durumu bi haftadır yedi beynimi ama sağlık olsun napıyım bakalım kısmet
Canım hedefine ulaştın ötesi var mı? 86 ile başlamışsin sanırım o kilodaki halini düşün 75 olacaksın deseler sevinçten havalara ucardin dimi :KK66: emin ol 70 te böyle gelecek

Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım :KK43:

:skandal::skandal:
%1 gel deseniz daha kolaydı sankim ben nasıl takip edicem kızlar sizde bana özel msj atın gözümden kaçar ben unutkan yaşlı bir bayanım tam adamına denk gelmiş ama spor konusunda kendini zorlama diyorsunuz sonrada böyle cezaya kalkıyom siz görürsünüz pazartesinden sonra başka bi gülümse 25geliyo bugün adet olmam için söktürücü soru ama doktora ben size sorarım yedim siziiiiii:sampiyon::sampiyon::rolleyes::rolleyes:
%1 kolaydı madem neden gelmiyor kimseden canım. Kolay kolay çıkmıyor kimseden. O ceza değil zaten sizin goreviniz aslında :(
Biz sana dinlen dedik sen illa yapcam iyiyim dedin. Napalım. Hem 250 puan çok değil rahatlıkla alınabilir..

Olabilir canim haftasonu biraz kayısı falan ye bir de probiyotik yoğurt activia nin kayisilisi da işe yarıyor bayağı. Pazartesi belli olur o zaman. Bozma moralini çok fazla değil artin sonuçta :KK66:
Teşekkür ederim canım
Yorum yaptığın için
Mutlaka deneyeceğim :KK37:

Back
X