• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bisey sorcam ben mi zorlaniyorum bir kolay yolu varmi bu mesaj okumanin sizde benim gibi mi sayfa sayfa asagidan tikayip mi bakiyosnz acaba mesajima cevap varmi soru sorulmusmu vs.ben sabah baslangic kilomu tartildigimi falan yazmstm sohbetlere yetisemiyrm da:KK43:
Sık sık gelip okuyarak yetişiyoruz canım başka bir yolu yok ;)

Burda değil canım başka forumda
Hmmmm anladım canım
Gün içinde kendim için yaptığım tek şey diyebilirim ev işleri ve çocukların dışında
Bana terapi gibi geliyor .
Yüzlerce lif yaptım hediye ediyorum biriktiriyorum falan şimdi Bebek yeleği örüyorum neyi öğrenirsem onu yapmaya çalışıyorum bugünlerde kafam da Tunus işi patik var öğrenip yapmayı düşünüyorum inşallah

Bisey sorcam ben mi zorlaniyorum bir kolay yolu varmi bu mesaj okumanin sizde benim gibi mi sayfa sayfa asagidan tikayip mi bakiyosnz acaba mesajima cevap varmi soru sorulmusmu vs.ben sabah baslangic kilomu tartildigimi falan yazmstm sohbetlere yetisemiyrm da:(
Sana özellikle soru sorulduysa ya alıntı yaptı diye ya da etiketledi diye bildirim gelir canım. Bildirimlerini kontrol et sık sık..

Hmmmm anladım canım
Gün içinde kendim için yaptığım tek şey diyebilirim ev işleri ve çocukların dışında
Bana terapi gibi geliyor .
Yüzlerce lif yaptım hediye ediyorum biriktiriyorum falan şimdi Bebek yeleği örüyorum neyi öğrenirsem onu yapmaya çalışıyorum bugünlerde kafam da Tunus işi patik var öğrenip yapmayı düşünüyorum inşallah
Tunus işi sevmiyorum ben ama iki şiş veya 5 şiş öğretebilirim. Çok güzel modeller var.

Kızlar mesajım tam görünmemiş olabilir. Bugün tartıldım 3-4 gün içerisinde 300 gram vermişim. Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ara öğün tarçınlı limonlu yabanmersinli ve beyaz kurudutlu demleme su öğlen yulaf ve çia ve kinoalı haşlanmış karnıbahar. Akşam ise bir ton balıklı salata ve limonlu soda. Sporum 30 gün fit uygulamasının 2. Günü yani şöyle ekteki gibi. Bugün akşam 7ye kadar bir ara öğün yaparım. Ve akşam koşuya çıkarım. 20 aralıkta spor salonum açılacak. 20 aralığa kadar koşu ve evde spor yapıyorum. Ve evde spor için bugün mat aldım.

Eklentiler

• A08871E4-CB7D-4CCD-8C68-F44296B122E2.webp
    A08871E4-CB7D-4CCD-8C68-F44296B122E2.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 41
Bende 100küsür mesaj birikmişti kız bir spora gittim neler dönmüş neler :KK53: ama bu gün zorladım kendimi dedim herkes yapıyor bende yapıcam gaz verdim kendi kendime olduğu kdar artık :KK73:

Birde balık var bu gün akşam yemeğinde hamsi değilde bir büyüğü adınıda bilmiyorum vallahi kaç tane yesem sizcee :kk77:

Bende 100küsür mesaj birikmişti kız bir spora gittim neler dönmüş neler :KK53: ama bu gün zorladım kendimi dedim herkes yapıyor bende yapıcam gaz verdim kendi kendime olduğu kdar artık :KK73:

Birde balık var bu gün akşam yemeğinde hamsi değilde bir büyüğü adınıda bilmiyorum vallahi kaç tane yesem sizcee :kk77:
İstavrit aldın demek. Fırında yaparsan doyamadım kadar ye. Kızartma ise çok yeme.

Kahvaltı 09:30
1 tereyağlı yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
Kaşar
7 zeytin
Bol Marul

10:30
1 mandalina
1 ceviz

Akşam 16:15
2 yk bulgur pilavı
3 yk bezelye yemeği
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar

Ya kızlar ben sabaha kadar acıkmıyorum ama bu saatlerde canım mandalina istiyor bi da sormuştum biliyorum ama emin olmak istiyorum yersem nolur acaba saat 19-20 gibi

Menümü vereyim

11
1 fırında patatesli sigara böreği
1 kibrit kutusu pudingli bisküvili pastası
1 top ev yapımı profiterol

18:00
1.5 kase yoğurt
1 tabak pırasa yemeği
Yarım kivi

Kızlar mesajım tam görünmemiş olabilir. Bugün tartıldım 3-4 gün içerisinde 300 gram vermişim. Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ara öğün tarçınlı limonlu yabanmersinli ve beyaz kurudutlu demleme su öğlen yulaf ve çia ve kinoalı haşlanmış karnıbahar. Akşam ise bir ton balıklı salata ve limonlu soda. Sporum 30 gün fit uygulamasının 2. Günü yani şöyle ekteki gibi. Bugün akşam 7ye kadar bir ara öğün yaparım. Ve akşam koşuya çıkarım. 20 aralıkta spor salonum açılacak. 20 aralığa kadar koşu ve evde spor yapıyorum. Ve evde spor için bugün mat aldım.
Canım bunların puanlarını topla spor listesine ekle. Böyle arada kaynar. Ceza alırsın. :37:

Bir de menünü
Sabah(8:00)
Oğle(12:00)
Akşam (18:00)
su:

Gibi hem burada hem de 1. sayfada linki bulunan sayfaya ekle. Saatler örnektir. Ara öğün yapıyorsan onları da saatiyle ekle canım.
Cuma.günü eğer kilo veremezsen ne yemişsin bakarız. Ya da çok kilo verirsin herkes bakar ne yemiş nasıl vermişsin diye.

Back
X