- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Hadi sen de ptlat bi resimGünaydıınnnazar değmesin takımımıza hepinizi teker teker tebrik ediyorum kendim vermiş gibi sevindim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi sen de ptlat bi resimGünaydıınnnazar değmesin takımımıza hepinizi teker teker tebrik ediyorum kendim vermiş gibi sevindim
![]()
Masallah herkes 60 larda

Resim atman lazım canımKizlar simdi spordan geldim ama dunkuleri yazamicam aksam misafir var temizlij yapicam kilo bildirimimim 57.2 yuzdeyi hesaplayamiyorum malesef matematigim zayif
Kaptanım siz diğerlerine sevinmeye devam edin beni hiç görmeden geçin beniHadi sen de ptlat bi resim![]()

Ayy görmedim valla yaaa kusurw bakma bakıyoruö hemenKaptanım siz diğerlerine sevinmeye devam edin beni hiç görmeden geçin beni![]()
Kız allah seni ben de ekledin de görüp sevinmedim diye trip yapıyorsun sandım. İki gün boş bıraktık bu neee

1.900 kilo mu verdin
200 gr almış1.900 kilo mu verdin
:Valla sebebini bilmiyorum çok üzgünüm zaten bi haftadır böyle kendi kendimi yedim. Kızarsın diye sesimide çıkarmadım. Nilo detox yapalım dedi izinde vermedin bende napim böyle iste. Hafta başında 73.6ydı vicdan azabından ölücektimKız allah seni ben de ekledin de görüp sevinmedim diye trip yapıyorsun sandım. İki gün boş bıraktık bu neee![]()
![]()
Aaaaaaa200 gr almış:
Ne oldu canim ya kaçamak mi varValla sebebini bilmiyorum çok üzgünüm zaten bi haftadır böyle kendi kendimi yedim. Kızarsın diye sesimide çıkarmadım. Nilo detox yapalım dedi izinde vermedin bende napim böyle iste. Hafta başında 73.6ydı vicdan azabından ölücektim![]()
Cuma 1metroNe oldu canim ya kaçamak mi var