• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cuma 1metro
Cumartesi 1avuc leblebi
Dün yarım kek
Salı galiba 2kepçe patates yazdım ama 3takta kaşıktı tam hesaplamadım belirli ölçü olsum dye iki kepçe yazdım.

Eğer bunlar kaçamaksa evet çok kaçamak yapmışım. Birde reglyim :KK42:
Regldeyken zaten şişlik oluyor ya olabildiğince karbonhidrat tan uzak durmakta fayda var ama sağlık olsun canım

Kaptan atayimda sana atmam lazim sen gosterirsin sıkıntı cikarirlarsa esimin ailesiyle ilgili actigim konular var gorumceler okuyo bir derdim var bolumlerini tartinin renginden falan iyice cakarlar kim oldugumu konularda onlarla yasadiklarimi anlattiydim
Canım sadece rakamlar görünecek şekilde kırp rengi görünmez

:110:

Eklentiler

• IMG_2490.webp
    IMG_2490.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 39
Gitmiyorum burdayım ama yinede bunları size söylemek istiyorum ki ;

Başta Anka _misali olmak üzere destek veren ,
yüreklendiren,
hep yanımda olan sizlere çok teşekkür ederim :KK68::KK68:

Bilerek veya bilmeyerek kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin :KK52:

Anka Anka sende emeğini helal et canım çok sağol herşey için :KK74:

Hepinize de başarılar kızlar
Yılmayın azimli olun istediğiniz güzel günleri göreceksiniz inşallah :KK200::KK200:

Yukledim kizlar ben sabah foto koyulcagini bilmiyodum gecen haftada koymamistik sabah tartildigimda 57.2 dim kahvalti yapmadim spordan geldim foruma girince kaptan foto.lazim dedi cektim 57.00 ciktim tartida o yuzden hak gecmesin diye 57.2 yazim kilomu cunku ben sabahki kilomuz gecerli diye biliyodum

Eklentiler

• IMG_20180126_122006.webp
    IMG_20180126_122006.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 51
Yukledim kizlar ben sabah foto koyulcagini bilmiyodum gecen haftada koymamistik sabah tartildigimda 57.2 dim kahvalti yapmadim spordan geldim foruma girince kaptan foto.lazim dedi cektim 57.00 ciktim tartida o yuzden hak gecmesin diye 57.2 yazim kilomu cunku ben sabahki kilomuz gecerli diye biliyodum
Canım hileci olduk ya . Yüzden çok yüksek yine inanmazlar diye

Son düzenleme:
Gitmiyorum burdayım ama yinede bunları size söylemek istiyorum ki ;

Başta Anka _misali olmak üzere destek veren ,
yüreklendiren,
hep yanımda olan sizlere çok teşekkür ederim :KK68::KK68:

Bilerek veya bilmeyerek kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin :KK52:

Anka Anka sende emeğini helal et canım çok sağol herşey için :KK74:

Hepinize de başarılar kızlar
Yılmayın azimli olun istediğiniz güzel günleri göreceksiniz inşallah :KK200::KK200:
Canımmmm sen helal et asıl hiç üzmedin beni... Hayırlı olsun meZuniyetin inşallah bir daha kilolarla hiç sorunun olmaz :halay::halay::halay::halay:

Back
X