• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ooooo spor kraliçemiz bu hafta Niloyabebe Niloyabebe olmuş :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:

Gamzemdwf Gamzemdwf 2. Olmuş :sampiyon: :sampiyon:

bulutungokyuzu bulutungokyuzu 3. olmuş tebrik ediyorum canlarrrr puanlarınız süper :9:

Önümüzdeki cuma 250 altında kalanlar listeden çıkacak arkaşlar. Hiç spor yapılmaz mı 0 puan ne allah aşkına çok ayıp gerçekten.

Yani şimdi yine vurmasan olmaz dı dimi..:KK14:
Kız bizi çıkardın onları çıkarmıyon demeyin diye uyarı yapayım dediydim...
ellerine sağlık liste için :36:

Ooooo spor kraliçemiz bu hafta Niloyabebe Niloyabebe olmuş :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:

Gamzemdwf Gamzemdwf 2. Olmuş :sampiyon: :sampiyon:

bulutungokyuzu bulutungokyuzu 3. olmuş tebrik ediyorum canlarrrr puanlarınız süper :KK9:

Önümüzdeki cuma 250 altında kalanlar listeden çıkacak arkaşlar. Hiç spor yapılmaz mı 0 puan ne allah aşkına çok ayıp gerçekten.

Kız bizi çıkardın onları çıkarmıyon demeyin diye uyarı yapayım dediydim...
ellerine sağlık liste için :KK36:
Tesekkur ederim ismim yine yaninda kaldi oleyyy:rapci::rapci:

Olsun yaz sen yine de. 40 dakika yürüyüş yap 280 puan. Alt limit 250 zaten. Ceza alacaksın artık. Floyla innuk da böyle böyle liste dışındalar:-)
tamam kaptanim spordan dolayı liste dışı olunacağını bilemiyordum

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Valla kızlar üşenmedim listenizi oluşturdum meraktan harikasınız gerçekten süper yüzdeler var :KK9::KK9::KK9::KK9:
Niloyabebe Niloyabebe
H Hamzakifzulal
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
Mezuniyetinizi tebrik ediyorum kızlar :halay::halay::halay::halay::halay::halay:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

bence 65i görene kadar devam etmelisiniz.

kozalakperisi kozalakperisi canım yüzden herkeste şok etkisi yapacak :KK57::KK57::KK57: ama bence artık şu smootilerden falan vazgeçmen lazım bundan sonra normal beslenme düzeninde devam etmelisin yoksa sağlığından olacaksın Allah korusun:KK19:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Valla kızlar üşenmedim listenizi oluşturdum meraktan harikasınız gerçekten süper yüzdeler var :KK9::KK9::KK9::KK9:
Niloyabebe Niloyabebe
H Hamzakifzulal
Mezuniyetinizi tebrik ediyorum kızlar :halay::halay::halay::halay::halay::halay:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

kozalakperisi kozalakperisi canım yüzden herkeste şok etkisi yapacak :KK57::KK57::KK57: ama bence artık şu smootilerden falan vazgeçmen lazım bundan sonra normal beslenme düzeninde devam etmelisin yoksa sağlığından olacaksın Allah korusun:KK19:
:D :D başka yapanlar da var :D

Niloyabebe Niloyabebe
H Hamzakifzulal

Haklisin canim hirs bazen herseyin onune geciyor :KK15:

Back
X