• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunaydin kizlar tarti fotosu koyuyorum bu hafta ozel bi kilo verme cabam olmadi cunku hedef kiloma cok yaklastigim icin kendimi biraz rahat biraktim genellikle balik karides gibi urunlerle beslendim aralarda caylarimi ictim kivi greyfurt ananas tukettim su an hedef kiloma 2 kilo var telim hala yok son iki kilomu kendi halimde vermek istiyorum arkadaslarimla spor salonuna yazildik hayatimdan gayet memnunum bu hafta birinci olucam diye bir iddiamda yoktu zaten mezun olmak istiyorum takimdan ayriliyorum hayatinizda ve diyet doneminizde basarili olmanizi dilerim hoscakalin
teşekkür ederiz cnm sana da başarılar

benden de bu wc ye cikabilseydim biraz daha fazla olurdu artık nasip 20180202_094947-1.webp

Eklentiler

• 20180202_094947-1.webp
    20180202_094947-1.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 31
Sende mi taşınıyorsun
Evet ya 4seneden fazladır aynı evde oturuyorum sürekli bir yerlerden sıkıntı çıkarıyo sabah uyandım wc ve banyo giderinden koku geliyo dün akşama kadar temizlik yapmamışım sanki sabah sular pas akıyor resmen mutfak daracık dün kayınvalideden gelirken 2tanr daire gördüm kiralık gidip bakıcam benim için merkezi sistem olması çok önemli 1liradan fazla kira dogalgaz ödüyorum hiç degilse verdigime degsin içime sinsin

Evet ya 4seneden fazladır aynı evde oturuyorum sürekli bir yerlerden sıkıntı çıkarıyo sabah uyandım wc ve banyo giderinden koku geliyo dün akşama kadar temizlik yapmamışım sanki sabah sular pas akıyor resmen mutfak daracık dün kayınvalideden gelirken 2tanr daire gördüm kiralık gidip bakıcam benim için merkezi sistem olması çok önemli 1liradan fazla kira dogalgaz ödüyorum hiç degilse verdigime degsin içime sinsin
Sende haklısın kira madem seni oraya bağlayan birşey yok

Back
X