• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizede iki defa girdi hırsız ve ikisindede en çok benim odamı dağıtmışlardı pislik herifler allahlarından bulsunlar çok sinirlendim şuan

İlkinde gelinlik bileziklerim setim
İkincide çocuklarımın kumbarasından bayram haklılar 400 tl civarı
Nasıl oluyor ise giriyor alıyor çıkıyor hiç bir delil yok
Hesabı Ahirete kaldı

:KK43:
Screenshot_20180202-230807.webp

İlkinde gelinlik bileziklerim setim
İkincide çocuklarımın kumbarasından bayram haklılar 400 tl civarı
Nasıl oluyor ise giriyor alıyor çıkıyor hiç bir delil yok
Hesabı Ahirete kaldı
O kadar çok hırsızlık oluyorki artık bunları önemsemiyorlar biz ikincisinde haber bile vermedik polise. İlkinde çok gitmiş ya.
Bende 2bin biriktirmiştim o bilgisayarım telefonum gitti ilkinde
İkincide 500liram gümüş bir tek teşım vardı bir para değil ama değeri vardı yani. Yine bilgisayarım telefon.
Hep ben zarardayım artık not bırakıyorum evde çalacak birşey yok uğraşma diye

Olmamışta vazgeçmişsiniz nasıl oldu doğalgaz su falan demişsin anlamadım. Geçmiş borcu mu çıktı üstünüze almayanı istediler nasıl oldu
Borç yok dogalgaz su elektrik üzerimize alınacakmış emlakçıya para evin kirası oturduğunuz evin kira günüde geldi dogalgaz suyu elektirik baya masraf çıktı bizde erteledik üzerimize alma işi olmasa sorun yokta hepsine ödeme gerekiyo üst üste geldi

O kadar çok hırsızlık oluyorki artık bunları önemsemiyorlar biz ikincisinde haber bile vermedik polise. İlkinde çok gitmiş ya.
Bende 2bin biriktirmiştim o bilgisayarım telefonum gitti ilkinde
İkincide 500liram gümüş bir tek teşım vardı bir para değil ama değeri vardı yani. Yine bilgisayarım telefon.
Hep ben zarardayım artık not bırakıyorum evde çalacak birşey yok uğraşma diye
Seni götürmediklerine dua et :skandal:

2 subat menum
Sabah bir dilim peynir 6 zeytin bir yk musli
Karisik bitki cayi
Ara turk kahvesi
Bir kucuk cikolata
Oglen
Bir tabak karisik sebze yemegi
Karisik bitki cayi
Ara turk kahvesi
Bir karsik bitki cayi
Aksam
Bir yk pirinc pilavi
2 yk izmir kofte
Bir mantar canagi kirmizi biberli dereotlu kasarli
Bir kepce tarhana corbasi
Bir yk italyan makarnasi
Sinirsiz cay
Misafirim vardi ancak bu kadar tatlidan yemedim baska ikramlardan yemedim

E Ecembal bu gün artı geldiğin için sana 40 sn wall sit ceza veriyorum haberin olsun yap etiketle :KK53:
Ben kendime ne cezalar verecem kaptnm sen dur hele hergune mi yapayim bu 40 sn 30 u zor goruyorum dun denediydim bakalim calisirm 350 ip atladim 30 dk kosmay yakin yürüyüş yaptim kendime cok kizginmmm cokkkkkkkkkkkkkkkk 25 dk roman havasinda iyi terledik arkadaslarla

Son düzenleme:
Back
X