- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Ay listeleri eklerken diğer takımların rengi de benimki oluyor ya ondan değiştirdimKaptan özüne dön göxünü seveyim
Rengin kaçmış yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay listeleri eklerken diğer takımların rengi de benimki oluyor ya ondan değiştirdimKaptan özüne dön göxünü seveyim
Rengin kaçmış yine![]()
İyi geceler iyi ettiiiiinnİyi geceler kızlar bı slm vereyim dedim geçerken![]()
Bizede iki defa girdi hırsız ve ikisindede en çok benim odamı dağıtmışlardı pislik herifler allahlarından bulsunlar çok sinirlendim şuan
Oldu şimdiAllahım yazı beğendiremiyorum![]()
Seni o halde görünce dilime bir şarkı düştü bil bakimAllahım yazı beğendiremiyorum![]()
Seni o halde görünce dilime bir şarkı düştü bil bakim
O kadar çok hırsızlık oluyorki artık bunları önemsemiyorlar biz ikincisinde haber bile vermedik polise. İlkinde çok gitmiş ya.İlkinde gelinlik bileziklerim setim
İkincide çocuklarımın kumbarasından bayram haklılar 400 tl civarı
Nasıl oluyor ise giriyor alıyor çıkıyor hiç bir delil yok
Hesabı Ahirete kaldı
Borç yok dogalgaz su elektrik üzerimize alınacakmış emlakçıya para evin kirası oturduğunuz evin kira günüde geldi dogalgaz suyu elektirik baya masraf çıktı bizde erteledik üzerimize alma işi olmasa sorun yokta hepsine ödeme gerekiyo üst üste geldiOlmamışta vazgeçmişsiniz nasıl oldu doğalgaz su falan demişsin anlamadım. Geçmiş borcu mu çıktı üstünüze almayanı istediler nasıl oldu
İyi geceler canımİyi geceler kızlar bı slm vereyim dedim geçerken![]()
Seni götürmediklerine dua etO kadar çok hırsızlık oluyorki artık bunları önemsemiyorlar biz ikincisinde haber bile vermedik polise. İlkinde çok gitmiş ya.
Bende 2bin biriktirmiştim o bilgisayarım telefonum gitti ilkinde
İkincide 500liram gümüş bir tek teşım vardı bir para değil ama değeri vardı yani. Yine bilgisayarım telefon.
Hep ben zarardayım artık not bırakıyorum evde çalacak birşey yok uğraşma diye

Bi tanesi gördü abla konuştuk bile yani adamla iyiki götürmemişSeni götürmediklerine dua et![]()
Ben kendime ne cezalar verecem kaptnm sen dur hele hergune mi yapayim bu 40 sn 30 u zor goruyorum dun denediydim bakalim calisirm 350 ip atladim 30 dk kosmay yakin yürüyüş yaptim kendime cok kizginmmm cokkkkkkkkkkkkkkkk 25 dk roman havasinda iyi terledik arkadaslarla