- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Yeni üye almıyorum canım zaten.Takıma yeni gelenlerde kaçıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üye almıyorum canım zaten.Takıma yeni gelenlerde kaçıyor
aynen azı karar fazlası zarar kalabalıktan başına dertten başka bişey kalmıyor elineÇok abartma canım ya valla sonra pişmab olursun.
aaa neden noldu gidemez o niye gitmişArkadaşlar gulumse25 arkadaşımız ayrılmış. Etiket yapmazsak sevinirim.
evet ben de şaşırdım ne oldu acabaaaa neden noldu gidemez o niye gitmiş
nereye gidiyonbende gidiyorum ozaman noluyo ya herkese
tadı kalmadı takımın hiç paylaşım yok motivasyon yok giden gidenenereye gidiyon
Cumaya kadar herkes kararınız versin o zaman kimlerle devam ediyorum önümü göreyimbende gidiyorum ozaman noluyo ya herkese
haksıymıyım ama kaptanımCumaya kadar herkes kararınız versin o zaman kimlerle devam ediyorum önümü göreyim
Haklısın canım ama içinden gelmeyeb insanları da zorla katıp paylaşım yaptıramayız.haksıymıyım ama kaptanım
Girip bakıp kaçarsanız kimse olmamış olur tabiki her girdiğinizde yazın kızlar sohbet başlar böylece
Kahvaltımı yaptım mutfağı bi toparlayıp ya Leslie ya da hoplama zıplama yapacağım![]()
gülümse de haber vermeden ayrılmış insan bi der gidiyorum diyeHaklısın canım ama içinden gelmeyeb insanları da zorla katıp paylaşım yaptıramayız.
Teşekkür ederizz uzun bi aradan sonra çok iyi geldiOh maşallah sevindim senin adına![]()
Arif v 216 güzel değildi ama deliha daha iyidirGamzemdwf sin hangi filme gittiniz
Çok haklısınbenim motivasyon gitti tatilden döndüğümden beri burda bi umursamazlık ve rahatlık var herkeste cuma bildirim yapıp ayrılmak istiyorum müsadenizle kendim devam edeyim artık gram gram gidiyor zaten
Arkadaşlar motivasyon önce kendi içimizde, önce kendimiz motive olalım ki etrafımıza da bir faydamız olsun. Kimseyi buraya yazmıyor diye motivasyon sağlamıyor diyemeyiz, kimileri burada yazılanları okuyarak motive olur, kimi insan da buraya yazarak. Ben kendi adima motivasyonum yüksek buraya girince de yükseliyorçıkmak isteyenlere de saygı duyuyorum, bende bir ara düşünmüştüm ama şimdi iyiki çıkmamışım diyorum
![]()