• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

benim motivasyon gitti tatilden döndüğümden beri burda bi umursamazlık ve rahatlık var herkeste cuma bildirim yapıp ayrılmak istiyorum müsadenizle kendim devam edeyim artık gram gram gidiyor zaten

Aaa gülümse neden ayrılmış yaa çok şaşırdım şuan :110:

Arkadaşlar motivasyon önce kendi içimizde, önce kendimiz motive olalım ki etrafımıza da bir faydamız olsun. Kimseyi buraya yazmıyor diye motivasyon sağlamıyor diyemeyiz, kimileri burada yazılanları okuyarak motive olur, kimi insan da buraya yazarak. Ben kendi adima motivasyonum yüksek buraya girince de yükseliyor ;) çıkmak isteyenlere de saygı duyuyorum, bende bir ara düşünmüştüm ama şimdi iyiki çıkmamışım diyorum:KK200:

Oppps noluyo yahu ?
Bu kadar şeyden sonra herkes bırakıyor mu yani?
Yazık değil mi ankanın emeklerine?
Mecburmuydu bunca zaman kendisinin bir yararı olmamasına rağmen bizi motive etmek için burda zaman harcadı.
Her gidenin peşine takılacaksak ooo ohhoo oo işimiz var.
Gulumse neden böyle yaptı hiç bir fikrim yok. Mutlaka vardır bir sebebi ama onca zaman burda birşeyler paylaştık bir hoşçakal deseydi keşke..
Anka Anka sen burda olduğun sürece bende burdayım. Evet hiç verimli bir takım üyesi değilim ama elimden geleni yaparım.

Arkadaşlar motivasyon önce kendi içimizde, önce kendimiz motive olalım ki etrafımıza da bir faydamız olsun. Kimseyi buraya yazmıyor diye motivasyon sağlamıyor diyemeyiz, kimileri burada yazılanları okuyarak motive olur, kimi insan da buraya yazarak. Ben kendi adima motivasyonum yüksek buraya girince de yükseliyor :KK66: çıkmak isteyenlere de saygı duyuyorum, bende bir ara düşünmüştüm ama şimdi iyiki çıkmamışım diyorum:KK200:

Her kelimesine katılıyorum... Mezun olmadan gitmek yok..
:KK9::KK9::KK9:

Back
X