• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12 şubat menü
sabah 11
3 mantar ile zeytinyaginda söylenmiş
6 tane fındık
5 zeytin
1 dilim b ekmek
domates salatalık
peynir 2 haşlanmış yumurta
ogeln 13
4yk yogurt icune bir kucuk elma ve bir kucuk kivi ve tarcin
akşam 18
3 yk tavuklu bulgur pilavi 4 yk yoğurt
19.30
1 çay bardağı sutle yapılmış nesfit içinde elma kurusuda tarcin var

Kilodan da olabilir canım çok zorlama kendini. Bir de kilonu yanlış yere yazmışsın profilindeki özel başlık kısmına yazarsan hepimiz görürüz.
Tamam canım. Nereye yazılıyor tam bılmedıgım ıcın bı yerlere yazdım baktım olmuyor sonra vazgectım:) Duzeltırım sımdı

Mutlu günler sevgili 12. takım :KK24:

@anka_misali aankacim sana mesaj atamıyorum bana yazabilirmisin
Kaptanım nasılsın görüşmeyeli maşallah 80 görmüşsün :nazar:küsüratlar gitmiş cumaya 79görmek nasip olur inş :KK68:
Benim hızlanmam lazım:KK55: bana yaklaşmışsın:p

Ohh miss afiyet olsun canım bende eşime yumurtalı ıspanak makarna yaptım kendime brokoli yemegi tavuk çorba yaptım salata yogurt yeterin gayri :kk77:
Bugün öğlen yumurtalı ıspanağa boğdum bende kendimi :kk77:
bugünlerde çikolatadan daha çok geliyor aklıma nedense:KK68:

Safra kesemden ameliyat olucam..kansizligim vardi ilac kullaniyorum ferrum fort..
Tekrardan aldirdim kan b12 mede baktirdim..
Nasipse yarinda ac karna ultrasona gidicem..
Kahve turk kahvesi iciyorum..cok canim istemesse gunde bir fincan kendime gelmek icin..
Bebegimo etkilemiyor..doktorada danisdim herhangi bir zarari olmaz.dedi..bazen sutlu iciyorum...oda turk kahvesi ama sekersiz..
Cok olursa gunde iki fincan..
Aslinda tam kahve delisiyim..
Ama fazla icmedim hamilelik ve emzrme doneminde..
Anladım canım afiyetler olsun bende metabolizma çalıştırdığından dolayı içmeye başladım .
2 si 3 ü bi arada bilmem ne kahvelerinden daha çok seviyorum :KK200:

Back
X