• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İstediğim kiloya insem korumakta çok fazla zorluk çekmem diye düşünüyorum en azından bir iki kilo git geller arasında idare ederim inşallah.

Belkide şekerle bi sorunum oluştu bilmiyorum..cünkü son zamanlardaki tüketimim anormaldi baya..

Hayırlısıyla hedefe ulaşırız inşallah:)
Ins canim ulasmaman veya ulasmamamiz icin hicbir engel yok ;)

kizlar benim buyuk kiz okula başlayalı cok kilo aldi 5 6 kilo kadr onun için hem motive olsun hem sağlıklı olsun diye online diyet hizmeti veren birinden yardım alıyoruz tabiki ücreti mukabilinde bakalım saat 9 da tel den gorusup liste hazırlayacak her hafta listeleri değişecek ınş bi sonuç aliriz
Oyy kuzum benim ins kisa surede verir canim aldigi kilolari. Cok iyi yapmissiniz profesyonel destek almakla

Kahvaltı 10:00 2 yumurtalı mercimekli omlet
1 greyfurt 1 dilim tb ekmeği

Öğle 13:30 3 yk kabak yemeği
1 küçük kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

15:30 3 sıkma çiğ köfte 2 çatal revani
2 bardak çay

17:30 1 bardak soda yoğurt limon kürü
Afiyet olsun. Aksam bilerek mi yemedin?

Bugünde böyle geçti bende..
15:30 daki menüm de misafirlikteydim tabakta 2 poaça 2 kurabiye vardı ama yemedim . En hafif böyle kurtarabildim kızlar.

Akşamda canım yemek istemedi başım çok ağrıyor.bende o kürü içtim 3 yk yoğurtla ayran yapıp.

Yarında 2 günlük hurma yoğurt detoksu yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak
Burda yazmissin canim caninin istemedigini yeni gordum. Afiyet olsun. Bence misafirligi cok iyi kurtarmissin.

Bana da uyar :)

2 saate bir ayran asi acaip midemi bulandirdi resmen şiştim kilo mu aldıracak ne :KK43:
Yok canim ayran detoksunu her ay duzenli 1 kere yapan arkadaslarim var. Her defasinda kilo verdiler. Insallah guzel eksin olacak. Ama midrn bulandiysa istersen devam etme.

2 lt su ictim 1 saat te yürüdüm bugun 8bin adim hedefi tamam
Supersin
bugunki menum
17 şubat
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
peynir domates salatalık
3 tane fındık
3 tane zeytin çay (sekersiz)
ara 13
1 avuç elma kurusu 6 findik(çiğ )1 tane bebe bisküvi
ara 17
yarım portakal 5 fındık
akşam 18.30
1bucuk yk p pilav
7 8 yk tavuk sote
1 yk patates
Gayet guzel dikkat etmisdin canim masallah.

17 subat menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 bucuk haslanmis yumurta. Domates. Yesillik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Oglen: zeytinli yumurtali sandivic.
Ara: 1 fincan kahve. 1 elma.
Aksam: 2 dilim ekmek. Kerevizli cevizli salata.
Su:2.5 lt

Ben artik 33 yasindan sonra yuksek lisansa basladim kizlar. Bu hafta ikinci donem basladi. Bugunde sabahtan aksama kadar okudaydim yarin da aynisi. O yuzden bu sandvic ekmek salata filan.

Ne guzel ya evden calismak cok guzel birşey.
Hele ki anneysen ve benim gibi bir de okuyorsan evden calismak gercekten guzel oluyor. Hem ev isine de vaktim oluyor. Cocugumu da o gunlerde isim azsa hic birakmiyorum krese. Coksa da gec birakip erken aliyorum. Biraz vakit gecirelim diye.

Kahvaltı 1 tabak ıspanak 3 klık yoğurt
Ara türk kh
Öğlen 1 avuç leblebi 1 bardak süt 2 kare bitter
Ara 1 tane muz
Akşam 2 tane but 1 tane patates salata
canim gine kahavlti yok oglen yok oglen yedigini ben ara yapardim vücuttaki iltihabı nasıl atacan biraz ye allah askina

Back
X