• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim hedefim aslinda 65 ama simdilik 69:KK45:onu da nisanın ortasina kadar gerceklestirmek istiyorum. Yani 1 ay 10 günüm var ve hedefim 10 kilo. Ayy şimdi düsundum de hedefim çok zormuş ya asya_01 asya_01 Ama kardesimin dogumuna kadar vermem lazım kiloları.milletin icine böyle cıkamam. Ee bu hdefle de galiba açlik diyetine girmem gerekiyor:oha:

Benim hedefim aslinda 65 ama simdilik 69:KK45:onu da nisanın ortasina kadar gerceklestirmek istiyorum. Yani 1 ay 10 günüm var ve hedefim 10 kilo. Ayy şimdi düsundum de hedefim çok zormuş ya asya_01 asya_01 Ama kardesimin dogumuna kadar vermem lazım kiloları.milletin icine böyle cıkamam. Ee bu hdefle de galiba açlik diyetine girmem gerekiyor:oha:
Ins hedefine ulasirsin canim

Yokk ya sadece spor yapmak gerekiyor.spora asilirsak basaririz :super:

Yokk ya sadece spor yapmak gerekiyor.spora asilirsak basaririz :super:
Canım ben kaptanimizdan da izin alıp sporu bırakacam.sadece yuruyuş yapabilirim. Bel ve boyun fitigi olması ihtimalim %99. Dün yine mekik fln yaptim iyice beter oldum hareket dahi edemedim dün. Anca yuruyuş yaparim ben. Yoksa kalıcı hasara sebep olacam. Doktora gidecem bu hafta sonu inş. Ögrenecem neyim varmiş.

Back
X