• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bizim kayınbiraderin de bu yaza düğünü:KK17:o zamana 60 ı görmek istiyorumm:dua:senin bişey kalmamış.resmini ataydın elbisenin:21:
Ekran Alıntısı.webp

DeryaOnDiet DeryaOnDiet elimden geldiğince araştırıyorum başvuruyorum. Tam bana uygun çok güzel işler var hepsine başvurdum. Ama şöyle düşünüyorum kariyer.net gibi sitelerden alım yapmaya ne kadar açıklar. Açık olmasalar ilanı oraya vermezler. E ilanı verdin bende kedime güveniyorum neden beni çağırmıyorsun en azından görüşmeye. 1500e yakın başvuru var çoğunda. Neye göre seçiyorlar.
Birkaç kişiye sordum böyle sitelere iş ilanı veren şirketler aranıp hani bu pozisyonda birini arıyormuşsunuz denmesini hoş karşılamıyorlarmış. Bu sebepten arayamıyorumda. Yinede tek tek şirketlerin telefonlarını bulup arasammı. Ya da adreslerini bulup cv mi götürsem ne kadar doğru olur hiçbir fikrim yok
Canim benden sana tavsiye o sitelere gir, is ilanlarini gor ve sonra kendi sitelerine gidip insan kaynaklari bolumune basvur.
Ve son yillarda cok populer olan ve gercek anlamda cogu kisinin is bulmak icin takip ettigi tek uygulama olan Linkedln i mutlaka telefonuna indir. Ve basvur ordan da. En gec 2 3 hafta icerisinde geri bildirimde bulunuyorlar.

Canim benden sana tavsiye o sitelere gir, is ilanlarini gor ve sonra kendi sitelerine gidip insan kaynaklari bolumune basvur.
Ve son yillarda cok populer olan ve gercek anlamda cogu kisinin is bulmak icin takip ettigi tek uygulama olan Linkedln i mutlaka telefonuna indir. Ve basvur ordan da. En gec 2 3 hafta icerisinde geri bildirimde bulunuyorlar.
Sen dediğinden beri indirdim onuda baktım inceledim çözebildiğim kadar tabi. Ama dediğin çok mantıklı olur dimi öyle insan kaynaklarına nasıl şey edebilirim sitelerine girip

Back
X