- 21 Ocak 2017
- 2.955
- 4.395
- 133
- 28
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsinGünaydın canlar takımda yer var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsinGünaydın canlar takımda yer var mı

Selam canim hoşgeldinGünaydın canlar takımda yer var mı
 bildigim kadariyla yerimiz var. Kaptanimiz da buralarda zaten
 bildigim kadariyla yerimiz var. Kaptanimiz da buralarda zaten 
			 bulutungokyuzu
 . Kaptanım soz sende kuzu

bulutungokyuzu
 . Kaptanım soz sende kuzuTabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsin

okuduktan sonra kendini bi tanıt zuzu kimsin kimlerdensinAyy çok teşekkür ederim hemen okuyup geliyorum
 güncel kilo/hedef kilo/boy/yaş
güncel kilo/hedef kilo/boy/yaşHerşeyi regliye bağlayın her şeyiGünaydın kızlarDun gece 9 da yattım.
uykumu alıp kalktim
fena artilardayim kaptan duymasın. Regl olacam sanırım

bende iki üç  gibi yatardım 11bucukta yattım keyifsizliğim üstümde birkaç gündür
bende iki üç  gibi yatardım 11bucukta yattım keyifsizliğim üstümde birkaç gündür
Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.okuduktan sonra kendini bi tanıt zuzu kimsin kimlerdensingüncel kilo/hedef kilo/boy/yaş

Sen nerdeydiinn gittin gelmediin özlettin kendiniAyy çok teşekkür ederim hemen okuyup geliyorum
 herkes yolunu gözledi vallahi
 herkes yolunu gözledi vallahi 
Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.
Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah

dalga mı geçtin ya bizle anlamadım kız
 dalga mı geçtin ya bizle anlamadım kız kilo almaya mı calisiyon yanlış gruptasın bacim o zmn
 kilo almaya mı calisiyon yanlış gruptasın bacim o zmn biz vermeye çalisip alanlardaniz
 biz vermeye çalisip alanlardaniz
Amaan kaptanım bi duysan kilomu gebertirsin heralde beniHerşeyi regliye bağlayın her şeyibende iki üç gibi yatardım 11bucukta yattım keyifsizliğim üstümde birkaç gündür

@florence_N  ile çok dalga geçtim basima geldi
@florence_N  ile çok dalga geçtim basima geldi
dalga mı geçtin ya bizle anlamadım kız
kilo almaya mı calisiyon yanlış gruptasın bacim o zmn
biz vermeye çalisip alanlardaniz

Bebiş mi geliyorOkudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.
Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah

Evet dördüncüBebiş mi geliyor

Sakin sakin ama bak edebiyye tanımadı beniAnka nı ekürüsi
O da ne dimekse
Çabuk
Heyecan yaptım

BiliyordumEvet dördüncü
Onun kadar olamam yaaBiliyordum
Anananesinin torunu
Reglim gecikti dedin ayrıldın ya
İçime kurt düştüydü
Çok sevindim sen de sevin
Kızın olur sağlıklı olur inşallah

O zaman sporunu takip edicem senin her gün 250puanlık istiyorum bakAmaan kaptanım bi duysan kilomu gebertirsin heralde beni@florence_N ile çok dalga geçtim basima geldi

Iyi kekledin beni yaaEvet dördüncü
 gözün aydın, saglıkla mutlulukla kucagina alirsin insallah
 gözün aydın, saglıkla mutlulukla kucagina alirsin insallah