- 21 Ocak 2017
- 2.956
- 4.396
- 133
- 28
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsinGünaydın canlar takımda yer var mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsinGünaydın canlar takımda yer var mı![]()
Selam canim hoşgeldinGünaydın canlar takımda yer var mı![]()
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsin![]()
okuduktan sonra kendini bi tanıt zuzu kimsin kimlerdensinAyy çok teşekkür ederim hemen okuyup geliyorum![]()
Herşeyi regliye bağlayın her şeyiGünaydın kızlarDun gece 9 da yattım.
uykumu alıp kalktim
fena artilardayim kaptan duymasın. Regl olacam sanırım
![]()
Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.okuduktan sonra kendini bi tanıt zuzu kimsin kimlerdensingüncel kilo/hedef kilo/boy/yaş
Sen nerdeydiinn gittin gelmediin özlettin kendiniAyy çok teşekkür ederim hemen okuyup geliyorum![]()
Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.
Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah![]()
kilo almaya mı calisiyon yanlış gruptasın bacim o zmnAmaan kaptanım bi duysan kilomu gebertirsin heralde beniHerşeyi regliye bağlayın her şeyibende iki üç gibi yatardım 11bucukta yattım keyifsizliğim üstümde birkaç gündür
![]()
dalga mı geçtin ya bizle anlamadım kız
kilo almaya mı calisiyon yanlış gruptasın bacim o zmn
biz vermeye çalisip alanlardaniz
![]()
Bebiş mi geliyorOkudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.
Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah![]()

Evet dördüncüBebiş mi geliyor![]()

Sakin sakin ama bak edebiyye tanımadı beniAnka nı ekürüsi
O da ne dimekse
Çabuk
Heyecan yaptım![]()
BiliyordumEvet dördüncü![]()
Onun kadar olamam yaaBiliyordum
Anananesinin torunu
Reglim gecikti dedin ayrıldın ya
İçime kurt düştüydü
Çok sevindim sen de sevin
Kızın olur sağlıklı olur inşallah
O zaman sporunu takip edicem senin her gün 250puanlık istiyorum bakAmaan kaptanım bi duysan kilomu gebertirsin heralde beni@florence_N ile çok dalga geçtim basima geldi
![]()
Iyi kekledin beni yaaEvet dördüncü![]()