- 21 Ocak 2017
- 2.955
- 4.395
- 133
- 28
Spor salonunda ve yapabilecek olduğum hareketleri evde yapıyorum atmak istedim. Beli içlerinden ilginizi çekip yapmak istediğiniz olur.
Kol
Karın
Bacak
Sıkılaştırma hareketleri geneli. Ağırlıkla yapılan hareketler çok rahat pilates bandıyla yapılıyor. Tavsiye ederim..
İlgilenen olursa miktarlarınıda yazarım..

Üsttekinde çok zorlandığım için yarı ondan yarı altyakinden yapıyorum

Alttaki sumo squat. Normal bacaklar yan yana olan klasik squat dış buda iç bacak çalıştırıyormuş.

Altyakinde çok zorlanıyprum ne kadar zorlanırsam o kadar etkili diye düşünüyorum.

Alttaki resim yarım mekik. Bundan 55 yapıyorum
Tam mekik 45 yapıyorum faydasını gördüm alt karında

Alttaki resimde çok zorlanıyorum. Çöm zıpla yat üç şınav çöm zıpla yat üç şınav

Alttaki dağ tırmanışı. Ama düz değilde bacaklar yanlara doğru yapılan daha etkiliymiş bunu öğrendim.

Buda gögüs sıkılaştırma hareketi. Pozisyon bayanlarda farklı düz yatarak yapıyorum ben evdede yapıyorum.

Bunlar haricinde 100step 15dk eliptik 10dk bisiklet 10-15dk interval koşu bandı yapıyorum..

Kol
Karın
Bacak
Sıkılaştırma hareketleri geneli. Ağırlıkla yapılan hareketler çok rahat pilates bandıyla yapılıyor. Tavsiye ederim..
İlgilenen olursa miktarlarınıda yazarım..
Üsttekinde çok zorlandığım için yarı ondan yarı altyakinden yapıyorum
Alttaki sumo squat. Normal bacaklar yan yana olan klasik squat dış buda iç bacak çalıştırıyormuş.
Altyakinde çok zorlanıyprum ne kadar zorlanırsam o kadar etkili diye düşünüyorum.
Alttaki resim yarım mekik. Bundan 55 yapıyorum
Tam mekik 45 yapıyorum faydasını gördüm alt karında
Alttaki resimde çok zorlanıyorum. Çöm zıpla yat üç şınav çöm zıpla yat üç şınav
Alttaki dağ tırmanışı. Ama düz değilde bacaklar yanlara doğru yapılan daha etkiliymiş bunu öğrendim.
Buda gögüs sıkılaştırma hareketi. Pozisyon bayanlarda farklı düz yatarak yapıyorum ben evdede yapıyorum.
Bunlar haricinde 100step 15dk eliptik 10dk bisiklet 10-15dk interval koşu bandı yapıyorum..

musssmutlu kacamaksiz pazarlar
 musssmutlu kacamaksiz pazarlar

ne dersiniiizz
 ne dersiniiizz 

biri yarış mı dedi
 biri yarış mı dedi