• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

heyyyy millett nerdesiniz yaa.ayy miskinlik çöktü herkeseo_O ya bizim kaptan yardımcımız nerde:KK51:

kızlar dolma var akşama.sütkardeşim yapmış getirdi.eşim bir kaç gün yok ki diyim o yesin.çöpe de günah yani nimet dökülmez.akşama bir iki tane yesem.kalorisi çok mu acama nette baktım 200 kalori 1 dolma:KK57:zeytinyağlı

kızlar dolma var akşama.sütkardeşim yapmış getirdi.eşim bir kaç gün yok ki diyim o yesin.çöpe de günah yani nimet dökülmez.akşama bir iki tane yesem.kalorisi çok mu acama nette baktım 200 kalori 1 dolma:KK57:zeytinyağlı
Bana yolla ben yerim :D
Oğlana yedir 2 tane de sen ye tamam :5:

Hiç kaloriden anlamıyorum canım. Ama ben yiyorum meşhurdu benim dolmalarım bi ara yasaklamışlardı bana dolma yapmayı takımdakiler:KK70:
:KK70::KK70:hadi ya gerçekten mi:KK70:ben sırf dayanamam yerim diye yapmıyorum eve.şimdi kardeşceğizim getirmiş.eşim olsa hiç problem olmazdı sağolsun dipsiz kuyu gibi yer yer kilo almaz:işsiz:

İci pilav ya o sorun bence. Cok gece kalmadan ye o zaman. Yaninda da karbonhidrat olmasin ama protein agirlikli olsun.

Back
X