- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Amin tşk ederimHayırlı uğurlu olsun cnm rabbim anneli babalı büyütsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tşk ederimHayırlı uğurlu olsun cnm rabbim anneli babalı büyütsün
Senin gibi görümce dostlar başına cnm. Evi temizle, ikramlık hazırla, ayak işleriyle uğraş bayağı iş halletmişsin. Gözünaydın bu arada Allah analı babalı halalı büyütsünKızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
Bu iyi fikirmiş bak iyi düşünmüşsünÇok mantıklıkurayla bir kurban seçelim 1 hafta aç susuz bırakalım 1. olsun
![]()
![]()
bu hafta direk senle bi deneme haftası yapalım
![]()
![]()
![]()
Çocuklar duyguları çok iyi analiz ederler ve etkilenirler cnm onlara yansıtmamaya çalışsakta anlıyorlar malesef. Ne kdr istemesekte arada eşler arası çatışmalar olabiliyor. Neyseki gelip geçici durumlar. İnşallh uzun bir süre daha huzursuzluk yaşamazsın.Kuzucum uzulmesin diye kalktım yikadim elimi yüzümü. Hicbirsey ondan önemli değil
Vallahi bu hafta 1.5 kilo hedefim. Ona göre. Söylemedi deme
Oo hedefi büyütmüşsünVallahi bu hafta 1.5 kilo hedefim. Ona göre. Söylemedi deme![]()
Aaa ne güzel. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Vatana millete hayırlı evlat olsunKızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
Kesinlikle.
Ya bende hep o söylemlere kanıyordum. Artık kanmak yoookk. Yiyerek zayıf kalan insan mi olur canım? Sen telafi edersin eminim ben.Aslında normalde hiç yiyeceğim de bir şey değildir kete ama o an bir canım çekti yiyiverdim.Evet sabretmemiz lazım biraz.
Yalnız masada herkes zayıf hatun. Sohbet de şuydu: ben çok yerim, şöyle iyi yerim. En son masayı toplarken baktım herkes tabaklarından çatalı ucuyla almış resmen kimse dokunmamış bileEskiden olsa o tabağı bitirirdim ben. Bugün dedim ki demek millet böyle fit kalıyor. Sen de öküz gibi ye Aslı
Çok yerim diyen kimsenin hiç bir şey yememesi... Neden şişko olduğumu bugün daha iyi anladım.
Evet kaç haftadır olumsuzluklarla mücadele ediyorum. Anlatmak istemiyorum. Bilseniz hak verirsiniz. Yalnız hayat bize ne verirse versin ya da vermesin bu yemek ve kendimizi bu hale getirmek için bahane olamaz.Oo hedefi büyütmüşsün![]()
Yemezleeerrhiç olmamış üzümü patates püresini az yemişsin aç kalmışsındırgit biraz atıştır hadi ben söylemem kimseye
![]()
Ne güzel görümcelik be masallah size :)Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
4 çocuk mu var sende?Mutfağı yeni toplayabildim. Çamaşırları katlayıp ön odaları toplayıp yatacağım. Yarın misafirim var çok gelemem
Gözünüz aydin canimKızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Günaydın,Spor nerdee :)
Yaa ben yarım kete yedim dayanamayıp, profiterolün de üstündeki çikolatasını yedimÜzgünüm şu an
Kızım uyusa da biraz sporla telafi etsem
![]()
Annen rahatsızdı onunla mı ilgili? Ya da tüp bebek mi? Neyse sorun ne olursa olsun umarım toparlanmışsındır. Ve bir daha sıkıntı yaşamazsın.Evet kaç haftadır olumsuzluklarla mücadele ediyorum. Anlatmak istemiyorum. Bilseniz hak verirsiniz. Yalnız hayat bize ne verirse versin ya da vermesin bu yemek ve kendimizi bu hale getirmek için bahane olamaz.