Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
Senin gibi görümce dostlar başına cnm. Evi temizle, ikramlık hazırla, ayak işleriyle uğraş bayağı iş halletmişsin. Gözünaydın bu arada Allah analı babalı halalı büyütsün😊

Kuzucum uzulmesin diye kalktım yikadim elimi yüzümü. Hicbirsey ondan önemli değil
Çocuklar duyguları çok iyi analiz ederler ve etkilenirler cnm onlara yansıtmamaya çalışsakta anlıyorlar malesef. Ne kdr istemesekte arada eşler arası çatışmalar olabiliyor. Neyseki gelip geçici durumlar. İnşallh uzun bir süre daha huzursuzluk yaşamazsın.

Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
Aaa ne güzel. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Vatana millete hayırlı evlat olsun
Geçmişi tam okuyamadim rakibim suukaa suukaa
Çok macerali ve hırslı bir hafta bizi bekliyor🤩🤩
Kesinlikle. 🤩🤩 harika bir hafta olacak 😍

Aslında normalde hiç yiyeceğim de bir şey değildir kete ama o an bir canım çekti yiyiverdim. :( Evet sabretmemiz lazım biraz.

Yalnız masada herkes zayıf hatun. Sohbet de şuydu: ben çok yerim, şöyle iyi yerim. En son masayı toplarken baktım herkes tabaklarından çatalı ucuyla almış resmen kimse dokunmamış bile :D Eskiden olsa o tabağı bitirirdim ben. Bugün dedim ki demek millet böyle fit kalıyor. Sen de öküz gibi ye Aslı :D Çok yerim diyen kimsenin hiç bir şey yememesi... Neden şişko olduğumu bugün daha iyi anladım.
Ya bende hep o söylemlere kanıyordum. Artık kanmak yoookk. Yiyerek zayıf kalan insan mi olur canım? Sen telafi edersin eminim ben. 👊🏻

Mutfağı yeni toplayabildim. Çamaşırları katlayıp ön odaları toplayıp yatacağım. Yarın misafirim var çok gelemem

hiç olmamış üzümü patates püresini az yemişsin aç kalmışsındır :KK53: git biraz atıştır hadi ben söylemem kimseye :sus:
Yemezleeerr😂😂😂

Ne güzel görümcelik be masallah size :)

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 ad. Kızartılmış biber
2 zeytin
1 KK peynir
1 dilim t.b ekmeği
Öğlen
2 parça kızarmış karnabahar
Yoğrutlu kıvırcık salatası

Ara
1 dilim triliçe

Akşam. 1 kase etli nohut 6 Kaşık

Yaa ben yarım kete yedim dayanamayıp, profiterolün de üstündeki çikolatasını yedim :KK43: Üzgünüm şu an :KK43: Kızım uyusa da biraz sporla telafi etsem :KK43:

Günaydın cnm,
Profiterolün üstündeki çikolatasını yedin de kendisine yazık etmişssin. Bence daha çok yemelisin. :KK70:Neden mi?

Yarışta olduğumuz için ben de 1 kete ve profiterolün üstündeki çikolatayı yiyebilirim öyleyse.:confused::confused: Böylece eşitlenmiş oluruz:KK70::KK70::KK70:

Evet kaç haftadır olumsuzluklarla mücadele ediyorum. Anlatmak istemiyorum. Bilseniz hak verirsiniz. Yalnız hayat bize ne verirse versin ya da vermesin bu yemek ve kendimizi bu hale getirmek için bahane olamaz.
Annen rahatsızdı onunla mı ilgili? Ya da tüp bebek mi? Neyse sorun ne olursa olsun umarım toparlanmışsındır. Ve bir daha sıkıntı yaşamazsın.

Back
X