Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Kendimi kötü anne gibi hissettim geçmişe bakmayınca hasta olduğunu görmemişimGünaydın Kızlarr,
Bugün daha iyiyim. en azından saçma sapan üşümelerim bitti.
nasıl yaptın onu:)Maydanoz- yarım armut -yarım limon suyu- 1 çay bardağı sukabızlık, ödem giderici
![]()
Aleyküm selam migi ben iyiyim sen nasılsınnasıl yaptın onu:)
çok şükür bende iyiym ankacim:)Aleyküm selam migi ben iyiyim sen nasılsın
Hepsini robotto çektim canım armut da olunca tadı çok iğrenç olmadı ama tansiyonumu düşürdü benim. gece çok zorlandım. Sen Kaç kilo oldun.
Bunu normalde sabah aç karna içeceksin canım. Benim diyetisyenle tartı günümdü bu gün belki tartıda biraz daha az çıkarım diye içtimçok şükür bende iyiym ankacim:)
geçen gün 84,2 şimdi 86,4 2 kilo almişim..
80 kiloya düşmem lazim 30 kasım tartıda 80,9 görmem gerekiyor.
bu kürü deneyim :)
her sabah aç karnina içsem dokunur mu bilemiyorum.Bunu normalde sabah aç karna içeceksin canım. Benim diyetisyenle tartı günümdü bu gün belki tartıda biraz daha az çıkarım diye içtim![]()
Pazartesi, Çarşamba,Cuma iç. Haftada 3 gün yeter canımher sabah aç karnina içsem dokunur mu bilemiyorum.
deneyecegim teşekkür ederim:)Pazartesi, Çarşamba,Cuma iç. Haftada 3 gün yeter canımama ilk gün içtin bi bak kötü hissedersen bi daha içme canım.
Hepimizde bir takılma var sonumuz hayrolsun.Olur inşallah dikkat edersen. Ben 71 geldimyarın yeni listeye başlayacağım bakalım
![]()
Ben hafta sonu bozdum ya. Dün de çok iyi değildim. Bilmiyorum uykusuzluk çok zorluyor beni.Hepimizde bir takılma var sonumuz hayrolsun.
Kahvaltıyı yaptım tv nin başında oturuyorum her iş bir yerdeHuu huu napıyorsunuz kızlar
Bebeleri uyuttum oturdum bakalım baya uyurlar inşallah![]()
Bizde de bir sürü iş var valla yap yap yine aynıKahvaltıyı yaptım tv nin başında oturuyorum her iş bir yerdekalkamıyorum böyle oturmak çok güzel ya
![]()
Hadi ya tühBen hafta sonu bozdum ya. Dün de çok iyi değildim. Bilmiyorum uykusuzluk çok zorluyor beni.
Olsun canım sıradaki öğünle toparlamaya başlarsın. Battı balık yan gider moduna girme gerisini halledersinSlm kızlar evime dönüyorum yoldayım şuan tek merak ettiğim konu kaç kilo olduğumdikkat edebildiğim kadar ettim ama yine de kaçtı. Çok mutsuzum .
![]()
Nasil da özlüyorum evdeki günlerimi. Tadini cikar vallaKahvaltıyı yaptım tv nin başında oturuyorum her iş bir yerdekalkamıyorum böyle oturmak çok güzel ya
![]()
Bu uykusuzluğu çözmek lazım ama nasılHadi ya tühBozmamak lazım işte bütün emekler gidiyor çöpe
Uykusuzluk beni de mahvediyor.