- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Benimkiler de gece kalkiyorlar ikiser kez halaBu uykusuzluğu çözmek lazım ama nasıl
Kafayı yiyeceğim artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler de gece kalkiyorlar ikiser kez halaBu uykusuzluğu çözmek lazım ama nasıl
Kafayı yiyeceğim artık![]()
Ben kendime deh dedimBizde de bir sürü iş var valla yap yap yine aynı![]()
Güzel aslında ama hep aynı işler böööööğğğhh geliyo artıkNasil da özlüyorum evdeki günlerimi. Tadini cikar valla![]()
Ellerine sağlık ben hala oturuyorumBen kendime deh dedim
Evi süpürdüm
Bulaşık makinesini dizdim
Yeni bulaşığı attım
Tezgahı temizliyorum şu anda
Ne kadar otursakta sonra yine bizim elimizden öpüyor işler
Güzel aslında ama hep aynı işler böööööğğğhh geliyo artık![]()
Yani başka neden olsun kiKesin öyle olmuştur![]()
Biz ma aile aynı yatakta yatıyoruz sankiBenimkiler de gece kalkiyorlar ikiser kez halabir de yataklarina bir türlü alistiramadim
![]()
Bende şimdi mutfaktayım tezgahın üstü 15 Dk boş kalmakla rekor kırdıEllerine sağlık ben hala oturuyorumçocuklara yemek hazırladım mutfakta bulaşık banyoda çamaşır durmadan çoğalıyor
![]()
Insallah abla su hastalanmam annemin hastaligi evde olamamak duzenim cok bozuldu..Arada yemek metabolizma çalıştırıyor. Perşembe değil nasılsa bence telafi edeceksin canım.
Ayrıca şimdiden çok geçmiş olsun annene.
Cok geçmiş olsun aynı durumdayim bende yedim çünkü yiyecek bir sey yok ..Kızlar selam, bugün menü yazmayacağım. Babamın ameliyatı vardı, saçma sapan ne bulduysam yedim tarzı oldu. Döner dürüm filan yedim. O yüzden yazmak istemiyorum.![]()
Kaptanim pazardan sonra bugun de cok fena saldim bu hafta hic bir beklentim yok ustelik ikiye bolunecek yuzdem.. Annem ameliyattan çıktı cok şükür iyi ama burda yiyecek bi sey yok yani gelenler cok kötü disarda dun oglen activia yoğurt aldim form aldim oglen ama aksama cok ac hissettim dengem iyice bozuldu bugun oglen de disardan yedim .. menu yazmasam olur mu hic icinizi acmayacak.. insallah yarin taburcu oluruz da biraz duzen gelir..Ya ben resmen saldım diyeti falan. İçimden hiç bir şey gelmiyor71 i geçmişimdir yine. Kabak detoksuna çok güveniyordum 2 kilo kesin gider diyorduk diyetisyenle ama yiyemedim çok büyük hayal kırıklığı oldu bende.
yarın diyetisyenle tartı günümüz bakalım kaç gelicem ne diyecek.
Şu an senin ve annenin sağlığı daha önemli canım. Sonraki haftalar daha çok çalışır telafi edersin. Eksi gelirsen yüzden bölünecek ama artı gelirsen bölünmeyecek. Hemen yarın taburcu olacak kadar iyileşti mi maşallah çok sevindim. Rabbim bi daha yaşatmasınKaptanim pazardan sonra bugun de cok fena saldim bu hafta hic bir beklentim yok ustelik ikiye bolunecek yuzdem.. Annem ameliyattan çıktı cok şükür iyi ama burda yiyecek bi sey yok yani gelenler cok kötü disarda dun oglen activia yoğurt aldim form aldim oglen ama aksama cok ac hissettim dengem iyice bozuldu bugun oglen de disardan yedim .. menu yazmasam olur mu hic icinizi acmayacak.. insallah yarin taburcu oluruz da biraz duzen gelir..
3 yıl olmadı yahu abartmasen beni bir nazar ettin 3 yıldır 69 u göremedim
şaka bir yana arada iniş cikis oluyor toparlar sin
Çok geçmiş olsun canım, üzülme oluyor öyle hastane ortamında. :/Insallah abla su hastalanmam annemin hastaligi evde olamamak duzenim cok bozuldu..
Cok geçmiş olsun aynı durumdayim bende yedim çünkü yiyecek bir sey yok ..
Kaptanim pazardan sonra bugun de cok fena saldim bu hafta hic bir beklentim yok ustelik ikiye bolunecek yuzdem.. Annem ameliyattan çıktı cok şükür iyi ama burda yiyecek bi sey yok yani gelenler cok kötü disarda dun oglen activia yoğurt aldim form aldim oglen ama aksama cok ac hissettim dengem iyice bozuldu bugun oglen de disardan yedim .. menu yazmasam olur mu hic icinizi acmayacak.. insallah yarin taburcu oluruz da biraz duzen gelir..
3 yıl olmadı yahu abartmao zaman cidden ben 70 lerde kaldım sen beni bıraktın gittin kıskanmıştım
![]()
Vallahi 3 saat yürüdüm deyinca aynısını düşündüm sen otur anka asya yine seni sollayacak dedimyine kapisiriz yetisirim sana
![]()
Limonlu su iç canım. Kesiyor baya kesmezse hurma kayısı falan ye.Akşama somon aldım, yanına mercimek çorbası yapacağım. Biraz da Salata... Bugün böyle kapatmayı umuyorum ama canım acayip tatlı çekiyor reglden dolayı sanırım.