- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
B Baharyagmuru35 ve @Su perisi86 arasında kıyasıya bir rekabet var :) Bakalım hangisi galip gelecek?
Hadi bakalım severim spor yarışını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B Baharyagmuru35 ve @Su perisi86 arasında kıyasıya bir rekabet var :) Bakalım hangisi galip gelecek?
Günaydın canım seni de yazayım mı spor yarışmasına?Günaydın kızlar![]()
Ben 26 yaşındayım, 74 lü sayıları gördüm tartıda. Bunun en büyük sebebi öğrencilikte mecbur kaldığım fast food yemekleriydi.60 filan?Gençsiniz ya nasıl yemezsiniz? Ben kendimi şu an aşırı pis boğaz hissettim.
İşte bunlar çok oyalıyor ya. Kolay şeyler istiyorumKrep, yağda yumurtalı ekmek , patates kasar tereyağinda
Çocuklar bunları seviyor canım
Biz sadece cumartesi pazar özel bişeyler yapıyoruz cnm. Haftanın 5 günü klasik yumurta (bazen yağda bazen haslama) sonrasındada ekmek üstü tereyağı bal reçel yiyip kalkarlar . Peynir zeytin sevmiyorlar kaşar peynir olurrsa yerler. Haftasonu da krep patates kızartması hamur kızartması artık canları be isterse yapıyorum yiyorlar
Doğru oyalar tabi .ben sabahın köründe kalkıp krep yapıp beslenmelerine koyuyorum çok seciyorlar çünkü herşeyi yemiyorlar hep oyalayacak şeyler istiyorlarİşte bunlar çok oyalıyor ya. Kolay şeyler istiyorum
Pazartesiden sonra olabilirmi ..Günaydın canım seni de yazayım mı spor yarışmasına?
Ne güzel ya. Maşallah onlaraBiz sadece cumartesi pazar özel bişeyler yapıyoruz cnm. Haftanın 5 günü klasik yumurta (bazen yağda bazen haslama) sonrasındada ekmek üstü tereyağı bal reçel yiyip kalkarlar . Peynir zeytin sevmiyorlar kaşar peynir olurrsa yerler. Haftasonu da krep patates kızartması hamur kızartması artık canları be isterse yapıyorum yiyorlar
Tam olarak 6-7 arası ayakta oluyoruz. Sabahın körü oluyor mu bilmiyorumDoğru oyalar tabi .ben sabahın köründe kalkıp krep yapıp beslenmelerine koyuyorum çok seciyorlar çünkü herşeyi yemiyorlar hep oyalayacak şeyler istiyorlar

Olur canım ne zaman katılırsan.Pazartesiden sonra olabilirmi ..
Leslie düzenli yaparsan çok iyi canım 🖒🖒🖒Yarın sadece Leslie yapıcam. 3 gündür sabitim. Bakalım yarın ne olacak?
Hava aşırı soğudu. Yürüyüşten geldim suratım kıpkırmızıydı. Artık evde spor yapıcam sanırım
Zeynom hoşgeldin 🖒🖒Pazartesiden sonra olabilirmi ..