• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Z zeyas senin çocuklar kahvaltıda ne yiyor canım. Ben her gün şaşırıyorum ne yapıcam diye. Sadece Peynir yumurta yemiyorlar illa yanında bişey olacak.
Krep, yağda yumurtalı ekmek , patates kasar tereyağinda
Çocuklar bunları seviyor canım

60 filan? :KK70: Gençsiniz ya nasıl yemezsiniz? Ben kendimi şu an aşırı pis boğaz hissettim.
Ben 26 yaşındayım, 74 lü sayıları gördüm tartıda. Bunun en büyük sebebi öğrencilikte mecbur kaldığım fast food yemekleriydi.
Bütün fast food lar çok lezzetli ve sadece 1-2 saat doygunluk hissi veriyorlar. Sonra yine acıkıp yine yiyosun. Benim gibi de göbek çıkıyo.

Z zeyas senin çocuklar kahvaltıda ne yiyor canım. Ben her gün şaşırıyorum ne yapıcam diye. Sadece Peynir yumurta yemiyorlar illa yanında bişey olacak.
Biz sadece cumartesi pazar özel bişeyler yapıyoruz cnm. Haftanın 5 günü klasik yumurta (bazen yağda bazen haslama) sonrasındada ekmek üstü tereyağı bal reçel yiyip kalkarlar . Peynir zeytin sevmiyorlar kaşar peynir olurrsa yerler. Haftasonu da krep patates kızartması hamur kızartması artık canları be isterse yapıyorum yiyorlar

Biz sadece cumartesi pazar özel bişeyler yapıyoruz cnm. Haftanın 5 günü klasik yumurta (bazen yağda bazen haslama) sonrasındada ekmek üstü tereyağı bal reçel yiyip kalkarlar . Peynir zeytin sevmiyorlar kaşar peynir olurrsa yerler. Haftasonu da krep patates kızartması hamur kızartması artık canları be isterse yapıyorum yiyorlar
Ne güzel ya. Maşallah onlara😍
Doğru oyalar tabi .ben sabahın köründe kalkıp krep yapıp beslenmelerine koyuyorum çok seciyorlar çünkü herşeyi yemiyorlar hep oyalayacak şeyler istiyorlar
Tam olarak 6-7 arası ayakta oluyoruz. Sabahın körü oluyor mu bilmiyorum 🤣
Kızım çorba içiyor zaten ona çorba yap, diğerlerine krep, pankek, patatesli yumurta vb. bişey yap. Kendime ayrı. :bicak:

Ev temizliğimde bitti artık cuma kilo bildirimi yapayım başlayayım... bence böyle ortada bir gün olmasın... bahaneme bakın yaaaa 😆😆😆😆 en güzeli cuma tartılmak ve başlamak .... spor haftanın 5 günü 1 saat yapabilirim ondan fazlasına vaktim yok 😏

Back
X