- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Dimi ama avm yemek yesek bi gözüm pizzaya bi gözüm hamburgerde oluyorKızlar beni şaşırtıyorsunuz. Şimdi gidip yaşlarınıza bakacağımNe demek pizza hamburger yemedim
![]()
Ilginc sadece ankam bütün öğünlerde verseler önüme yerim87 doğumluyum benkaç yaşında olmak lazım inanman için
![]()
o derece seviyorum mesela brokoli kerevizmis karnabahar bunlari agzima sürmem kizima yapiyordum ama cocuk 2 yasindan sonra tiksindi yemiyorBebekken mercimek çorbası iceremezdim simdi mercimek çorbası istiyorum diyo yarin yaparım kizim dedim sustu
kendini yanliz hissetme ben geldim aynı ayni60 filan?Gençsiniz ya nasıl yemezsiniz? Ben kendimi şu an aşırı pis boğaz hissettim.
Tuhaf bir sekilde bende baklava turevlerini sevmiyorumHava buz misafirlige gidiyorum kizlar bi arkadasa caya . Dun aksamds eltimle kaynim vardi yemekte . Tatli almislsr hemde baklava en dayanamadığım yine bozuldu diyet günlerdir ac geziyorum oysa of ya of
Tulumba,şekerpare,kadayıf,irmikli tatlilari severim
Ama annemin yaptigi baklavadan yerim sadece
Ahh ahh benim kız daha yeni peynir yemeye basladi 1.5 yasina kadar yedi sonra bıraktımİşte bunlar çok oyalıyor ya. Kolay şeyler istiyorum
Yumurta haslamasi agzina surmez recel yemez yagda yer yumurtayı bu ara tostu cok seviyor kalem böreği sever gozleme sever