• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar beni şaşırtıyorsunuz. Şimdi gidip yaşlarınıza bakacağım :KK70: Ne demek pizza hamburger yemedim :KK70:
Dimi ama avm yemek yesek bi gözüm pizzaya bi gözüm hamburgerde oluyor :rolleyes:
87 doğumluyum ben :KK70: kaç yaşında olmak lazım inanman için :KK70:
Ilginc sadece ankam bütün öğünlerde verseler önüme yerim :olamaz: o derece seviyorum mesela brokoli kerevizmis karnabahar bunlari agzima sürmem kizima yapiyordum ama cocuk 2 yasindan sonra tiksindi yemiyor
Bebekken mercimek çorbası iceremezdim simdi mercimek çorbası istiyorum diyo yarin yaparım kizim dedim sustu
60 filan? :KK70: Gençsiniz ya nasıl yemezsiniz? Ben kendimi şu an aşırı pis boğaz hissettim.
kendini yanliz hissetme ben geldim aynı ayni:KK70::KK70:
Hava buz misafirlige gidiyorum kizlar bi arkadasa caya . Dun aksamds eltimle kaynim vardi yemekte . Tatli almislsr hemde baklava en dayanamadığım yine bozuldu diyet günlerdir ac geziyorum oysa of ya of
Tuhaf bir sekilde bende baklava turevlerini sevmiyorum
Tulumba,şekerpare,kadayıf,irmikli tatlilari severim
Ama annemin yaptigi baklavadan yerim sadece
İşte bunlar çok oyalıyor ya. Kolay şeyler istiyorum
Ahh ahh benim kız daha yeni peynir yemeye basladi 1.5 yasina kadar yedi sonra bıraktım
Yumurta haslamasi agzina surmez recel yemez yagda yer yumurtayı bu ara tostu cok seviyor kalem böreği sever gozleme sever

Dimi ama avm yemek yesek bi gözüm pizzaya bi gözüm hamburgerde oluyor :rolleyes:

Ilginc sadece ankam bütün öğünlerde verseler önüme yerim :olamaz: o derece seviyorum mesela brokoli kerevizmis karnabahar bunlari agzima sürmem kizima yapiyordum ama cocuk 2 yasindan sonra tiksindi yemiyor
Bebekken mercimek çorbası iceremezdim simdi mercimek çorbası istiyorum diyo yarin yaparım kizim dedim sustu

Ahh ahh benim kız daha yeni peynir yemeye basladi 1.5 yasina kadar yedi sonra bıraktım
Yumurta haslamasi agzina surmez recel yemez yagda yer yumurtayı bu ara tostu cok seviyor kalem böreği sever gozleme sever
Oh çok şükür şişmanlığın hakkını veren biri daha :D Ben de her gün olsa yerim. Çok fena :D

Asıl sen hoşgeldin kaç gündür nerdesin baslamamissin 😀
Babam bizdeydi canim spor aletlerim onun yattığı odada sabah kalkıp spor yapamayınca onun gitmesini bekledim oda gitti temizliğimi bitirdim yarın sporumla buluşuyorum.. spor benim iştahımı dizginliyor o yüzden yarın tam başlıyorum... iki öğün yapacam minik arada yapmayacam... bu sefer bunu deniyecem 🖒ama akşamlarıda 3 -4 köfte yerine 5 köfte bol salata ve yoğurt yiyecem 🖒🖒🖒yani az kaşık mantığı güdmeyecem...

Ben hamburgere dogdum resmen. Ben bildim bileli annem evde hamburger yapar 😋 ama biz hamburger memleketinden geliyoruz 😻

Ben hamburgere dogdum resmen. Ben bildim bileli annem evde hamburger yapar 😋 ama biz hamburger memleketinden geliyoruz 😻
Neden kilolu oldugumuz belli annelerimiz bizi böyle büyüttü
Çocukken annemle hep günlere bende gidiyordum😂😂😂

Teşekkürler canım . Sabah bisikletim çalınmış canım sıkkın biraz. Gerçekten menümü hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun canım ya nasıl harama el uzatabiliyorlar anlamış değilim

Benimde kızımı anaokuluna alistirma günleri vardi eyluldu sırt çantası takındım nasıl sirtimdaki cantamdan cüzdanımi çalmışlardı

Minübüs binmeden önce bi bayan çantanız açık demese yıne anlamadım allahtan pantolon cebimde bozuk paralar vardı onla eve geldim

Eşimi aradım telefonum elimdeydi cantama koymamıştım kartları hemen iptal et cüzdanım çalındı dedim 100tl kadarda para vardı kızımla benim kimligimde gitti

Polise gittim hiç bir şey yapmadilar☹kimlik cikartmaya uğraştım
Esim ve ailemin dediği ya farketseydinde size zarar verselerdi allah korusun demişti

O gun bugündür sırt çantası takmıyorum ilk kez basima geldi

Back
X