Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
7 badem
Yarım avuç çiğ kabak çekirdeği

Akşam 17.00
150 gr kıyma
1 kase yoğurt
Bool salata
1 kızarmış form ekmek

2 lt su içildi...
60 dk eliptik yapıldı = 240 puan
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm = 50 puan
@aslihancngz ve Anka Anka
Aslında yürüyüş bandında tempolu yürüyüş için 2.5 puan az değil mi ?🤗🤗🤗 çünkü 6.4 ile başlıyorum yürüyüşe 7.00 da bitiriyorum ara ara koşuyorum interval oluyor ...
Bilmiyorum ki diğer bant kullanan arkadaşlar da aynı düşünüyorsa değiştirelim canım benim koşu bandım yok. Menün güzel afiyet olsun 🤗kıymayla yoğurt yemezdin sen geçti mi kansızlığın

Bilmiyorum ki diğer bant kullanan arkadaşlar da aynı düşünüyorsa değiştirelim canım benim koşu bandım yok. Menün güzel afiyet olsun 🤗kıymayla yoğurt yemezdin sen geçti mi kansızlığın
Aslında yemiyecektim ama doymayacak gibi hissettim kendimi .. ferritinim 38 e yükselmiş çok şükür ama dr regli haftanda mutlaka 10 gün ilaç kullan dedi ... regliyim bugün başladım kullanmaya anka çok ilginç ben demir ilacını içince yeme isteğim özellikle tatlı isteğim azalıyor .... bugün tatlı atağım olmadı... 1 ay kullanacam ilacı 🖒

Bence bantla yürümek çok hızlı olduğu için cardio olduğundan yeniden puanlama yapılabilir 🤗

Slm kızlar iyi akşamlar
Sabah11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
1dilim tb ekmeği

Ara13.00
Yarım portakal
1 elma

Akşam18.30
2 kase tarhana çorbası bol karabiberli(gribim)
1 demet tere
1 dilim tb ekmeği
Geçmiş olsun canım aman dikkat et çok salgın grip.. menü güzel 🖒

Aslında yemiyecektim ama doymayacak gibi hissettim kendimi .. ferritinim 38 e yükselmiş çok şükür ama dr regli haftanda mutlaka 10 gün ilaç kullan dedi ... regliyim bugün başladım kullanmaya anka çok ilginç ben demir ilacını içince yeme isteğim özellikle tatlı isteğim azalıyor .... bugün tatlı atağım olmadı... 1 ay kullanacam ilacı 🖒
Olabilir canım bazı ilaçlar iştah açıyor bazısı kesiyor. Seninkini kesiyormuş ne güzel 🤗

Menü yazayım da kaçamak yapmayayım sonra kaçırıyorum. Bu günden itibaren herkesin menüsüne de bakıcam. Yazan yazmayan çıksın bakalım 🤔
Ben genel olarak diyetisyen kontrolünde olduğum için yazmıyordum. Ama diyetisyen bitiyor artık son 2 gündür saldığımdan belli dimi 🙈

13 Ocak 2020
11:00
2 kaşık lor peynir üzerine çörek otu attım
5 ceviz

14:00
3 hurma 3 ceviz

17:30
10 kaşık barbunya

Su 3 litreyi bulur
Spor 6000 adım @aslihancngz 90 puan
Diyetisyen menüsü olduğu için mi yumurta yok gözüm yumurta aradı 🤗

Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
7 badem
Yarım avuç çiğ kabak çekirdeği

Akşam 17.00
150 gr kıyma
1 kase yoğurt
Bool salata
1 kızarmış form ekmek

2 lt su içildi...
60 dk eliptik yapıldı = 240 puan
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm = 50 puan
@aslihancngz ve Anka Anka
Aslında yürüyüş bandında tempolu yürüyüş için 2.5 puan az değil mi ?🤗🤗🤗 çünkü 6.4 ile başlıyorum yürüyüşe 7.00 da bitiriyorum ara ara koşuyorum interval oluyor ...
Afiyet olsun canım

13 Ocak Menüm

Sahur 06.00
1 haş yumurta
3 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tam buğdaylı ekmek

Akşam 18.00
1 kabak sote (bol yoğurtlu sarımsaklı pulbiberli)
4 köfte
2 d tam buğdaylı ekmek

22.00
1 b sütlü kahve

spor yok ne yazıkki iftardan sonra yürüyüş yapacaktım ama Çok başım ağrıyordu yatıyordum 7den beridir.

Kızlar Kızlar yeni bir ben olarak geri geldim. Şimdi yarın bende şekersiz 21 güne başlıyorum. ada81 ada81 canım sende mi başlıyordun?
Birbirimize destek olalım. Burayı daha aktif kullanalım. Temiz beslenelim. Yediğimiz hiç bir şey için pişman olmayalım. Yaza incecik olalım hadi hadi hadi 🤣🤣🤣

Back
X