- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
Canım detoks mu yapıyorsun çok az menün...Kahvaltı 11:00
4 sucukla yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
15:00 1 fincan sütlü filtre kahve 3 grissini 5 fındık
Akşam 17:30 1 sb Dereotlu yoğurt
2 lt su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım detoks mu yapıyorsun çok az menün...Kahvaltı 11:00
4 sucukla yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
15:00 1 fincan sütlü filtre kahve 3 grissini 5 fındık
Akşam 17:30 1 sb Dereotlu yoğurt
2 lt su
Allah kabul etsin canım güzel menü 🖒🖒Menum
Sahur 01.00
2 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
İftar 18.00
1 kase mercimek çorbası
3 yk Patlican begendi
4 kofte
Su 1.5 lt spor yok
Bilmiyorum ki diğer bant kullanan arkadaşlar da aynı düşünüyorsa değiştirelim canım benim koşu bandım yok. Menün güzel afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
7 badem
Yarım avuç çiğ kabak çekirdeği
Akşam 17.00
150 gr kıyma
1 kase yoğurt
Bool salata
1 kızarmış form ekmek
2 lt su içildi...
60 dk eliptik yapıldı = 240 puan
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm = 50 puan
@aslihancngz veAnka
Aslında yürüyüş bandında tempolu yürüyüş için 2.5 puan az değil mi ?çünkü 6.4 ile başlıyorum yürüyüşe 7.00 da bitiriyorum ara ara koşuyorum interval oluyor ...
Aslında yemiyecektim ama doymayacak gibi hissettim kendimi .. ferritinim 38 e yükselmiş çok şükür ama dr regli haftanda mutlaka 10 gün ilaç kullan dedi ... regliyim bugün başladım kullanmaya anka çok ilginç ben demir ilacını içince yeme isteğim özellikle tatlı isteğim azalıyor .... bugün tatlı atağım olmadı... 1 ay kullanacam ilacı 🖒Bilmiyorum ki diğer bant kullanan arkadaşlar da aynı düşünüyorsa değiştirelim canım benim koşu bandım yok. Menün güzel afiyet olsunkıymayla yoğurt yemezdin sen geçti mi kansızlığın
Bence bantla yürümek çok hızlı olduğu için cardio olduğundan yeniden puanlama yapılabilirBilmiyorum ki diğer bant kullanan arkadaşlar da aynı düşünüyorsa değiştirelim canım benim koşu bandım yok. Menün güzel afiyet olsunkıymayla yoğurt yemezdin sen geçti mi kansızlığın
Bilmiyorum canım kafam çok karışıkNeden öyle oldun ki?
Geçmiş olsun canım aman dikkat et çok salgın grip.. menü güzel 🖒Slm kızlar iyi akşamlar
Sabah11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
1dilim tb ekmeği
Ara13.00
Yarım portakal
1 elma
Akşam18.30
2 kase tarhana çorbası bol karabiberli(gribim)
1 demet tere
1 dilim tb ekmeği
Olabilir canım bazı ilaçlar iştah açıyor bazısı kesiyor. Seninkini kesiyormuş ne güzelAslında yemiyecektim ama doymayacak gibi hissettim kendimi .. ferritinim 38 e yükselmiş çok şükür ama dr regli haftanda mutlaka 10 gün ilaç kullan dedi ... regliyim bugün başladım kullanmaya anka çok ilginç ben demir ilacını içince yeme isteğim özellikle tatlı isteğim azalıyor .... bugün tatlı atağım olmadı... 1 ay kullanacam ilacı 🖒
Diyetisyen menüsü olduğu için mi yumurta yok gözüm yumurta aradıMenü yazayım da kaçamak yapmayayım sonra kaçırıyorum. Bu günden itibaren herkesin menüsüne de bakıcam. Yazan yazmayan çıksın bakalım
Ben genel olarak diyetisyen kontrolünde olduğum için yazmıyordum. Ama diyetisyen bitiyor artık son 2 gündür saldığımdan belli dimi
13 Ocak 2020
11:00
2 kaşık lor peynir üzerine çörek otu attım
5 ceviz
14:00
3 hurma 3 ceviz
17:30
10 kaşık barbunya
Su 3 litreyi bulur
Spor 6000 adım @aslihancngz 90 puan
Evet yumurta ve peynir bir arada yenmiyor ya bu diyette haftada 3 gün peynir 4 gün yumurta var.Diyetisyen menüsü olduğu için mi yumurta yok gözüm yumurta aradı![]()
D vitamini eksikliği de olabilir canım malum kış güneşten yoksunuz.Yok değilim iyileştim de hiç dermanım yok vitamin mi düşük kan mı bilmiyorum kemik yığını gibiyim
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
7 badem
Yarım avuç çiğ kabak çekirdeği
Akşam 17.00
150 gr kıyma
1 kase yoğurt
Bool salata
1 kızarmış form ekmek
2 lt su içildi...
60 dk eliptik yapıldı = 240 puan
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm = 50 puan
@aslihancngz veAnka
Aslında yürüyüş bandında tempolu yürüyüş için 2.5 puan az değil mi ?çünkü 6.4 ile başlıyorum yürüyüşe 7.00 da bitiriyorum ara ara koşuyorum interval oluyor ...
Çok yorgundum yemek yapamadım canım hala da yatıyorum çocuklara da 2 öğün yoğurt ekmek yedirdimCanım detoks mu yapıyorsun çok az menün...
Supersin canim ya iste buSon 14 kilom var. Bu bedenle yaşamak yaşlanmak istemiyorum.
Saol canım. Hadi hep birlikte yapalım.Supersin canim ya iste bu![]()