• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı mı yaptım. Uzun zamandır bu vakitte yapmamıştım kahvaltı :KK48: şimdi bir kahve içeyim. Bugun 3 öğün yapacam. Yemeklerimi öğleden önce hazırlayıp bırakacam inşallah.

Ah ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığım 😔😔
Ben de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasına:( gel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor :olamaz:

Ben de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasına:KK43: gel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor :olamaz:
Aaaaa aynı benimki 🤣🤣🤣

Ah ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığım 😔😔
Bende 6 buçuktan beri uyanığım :KK48: hiç ortam yok benim. 9 da kalkim diye çalar saati ayarladım 6 buçukta dikildim ayaga. Sen niye o kadar erken kalktın. Ben sabahları çok uyuyorum yaa erken e cekmeye karar verdim

Ben de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasına:KK43: gel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor :olamaz:
:KK70:o da iyiymiş. Can evlat:KK68:

Aaaaa aynı benimki 🤣🤣🤣
:D :D bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya :D onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel :D
Bende 6 buçuktan beri uyanığım :KK48: hiç ortam yok benim. 9 da kalkim diye çalar saati ayarladım 6 buçukta dikildim ayaga. Sen niye o kadar erken kalktın. Ben sabahları çok uyuyorum yaa erken e cekmeye karar verdim
Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor:36:
:KK70:o da iyiymiş. Can evlat:KK68:
Can cann :D
Teşekkür ederim hosbulduk😆
Nasılsın canım :36:

Hangisi o 3 numara mı 🙂😁

:KK70: :KK70: bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya :KK70: onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel :KK70:

Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor:KK36:

Can cann :KK70:

Nasılsın canım :KK36:
Aynen yaa 12 ye kadar evin temizliği bitti bir tencere kuru fasulye pilav ıspanak kavurdum. Bir tepsi börek yaptım. Erken kalkmaya alıştıracam kendimi.

benimki zaruri sebeplerden. 2 tane çocuğun bana sağladığı haklar sabah max 7 ye kadar uyumam için. 🤣🤣🤣🤣
:KK70: :KK70: bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya :KK70: onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel :KK70:

Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor:KK36:

Can cann :KK70:

Nasılsın canım :KK36:
çok haklı çocuklar. Biz kimiz ki. 🤣🤣 köle 🤩 ya her şeyi geçtim yüksek ses fobim oluştu ya 😭😭😭
Evdekilere kek, patates kızartması yaptım ben haşlanmış yumarta yedim kek kokusu eşliğinde 🤪
Bende bütün zayıf anımdayım. Her an bişeyler yiyebilirim. Çok canım sıkılıyor şu an

Hangisi o 3 numara mı 🙂😁
Aynen canım 3 numara manyak çıktı 🤣
Hello arkadaşlar

Ben geldim.ama 58.4 ile

1.57 boy ile herkes naptın sen dedi tabii :KK43:
Aboooo naptın sen :KK70: verirsin yaa nolcak listeye alayım ben seni Cuma toparlan
AA ne güzel daha bir zayıflatmıştır o zaman :KK70:
Kesin :D
Aynen yaa 12 ye kadar evin temizliği bitti bir tencere kuru fasulye pilav ıspanak kavurdum. Bir tepsi börek yaptım. Erken kalkmaya alıştıracam kendimi.
Süpersin maşallah :9:

Anka çok kötü oldu çok

Kaç kilo verirsem cumaya listeye giriyorum.
15 fun muydu deneme offffffff

Back
X