12 yaşında kız yeğenim

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okul kız İmamhatip . Erkeklerle bağlantısı bile yok . Mahalle arkadaşları maalesef….. Çok güzel konuşmuşsunuz .

Eee yanlış orda başlıyor. Çocukları harem selam diye ayırırsanız, ergenlikte sınıftaki çocuktan hoşlanmak yerine böyle abukluklara düşüyorlar. Kız olsun erkek olsun her yaşta karşı cinsle sosyalleşmeye ihtiyaç var, kızımız namuslu olsun! diye baskı kuran aileler çocuklarına en büyük kötülüğü yapıyor. Insan doğasına meydan okuyamazsınız.

Ne saçma ne akılsızca bir yorum . Kızımızın normal erkek arkadaşları var . Ayrıca spor kulübünde erkeklerle karışık . Mahallede ve spor kulübünde kankalarının çoğu erkek . Birlikte maç bile yapıyorlar . Bilip bilmeden saçmalamışsınız ….

Son düzenleme:
Bizde aynı şekilde yapıyorduk . Çocuğunuzdaha çok küçük. Böyle rahat konuşabiliyorsunuz . Yeğenim yeni ergenliğe girdi .Arkadaşları çok fazla arttı . Arkadaşları tarafından zorbalNıyor . Birinsatgraın bile yok . Whatsapp fotoğrafın bile yok . Bla bla…..

Ay çok korkunç kız imam hatipte okuması. Tam 7. Sınıfta onun yaşında ben köy okulu sayılabilecek bir okula İstanbul'dan taşındığım için geçmiştim. Ki Gop çocuğuyum yani. Sınıf 74 kişiydi eski okulumda. Geldiğim sınıfta 25 ve iyiydi benim hep derslerim. Sınıfta da ben cinsiyet gözekmeksizin herkesle arkadaş oldum. Ama dersleri iyi olan iki kişi vardı ikisi oğlan çocuğuydu onlarla çok daha yakın arkadaş oldum. Ilk önce yadırgandım tabi ki. Sonra kabullenildi bu halim herkesin kız erkek farketmeksizin arkadaş olabileceği ufkunu açmıştım adeta. Herkes birine aşıktı elbette o yaşta ama başka okullardan mahallelerden filandı. Bunu yaşayamamaları çok çok kötü.

Ben olsam sadece dinlerdim yeğeninizi. Kendi o yaşlardaki hoşlantılarımı aşklarımı anlatırdım onun daha çok anlatmasını gizlememesini sağlardım. Bence en güzel aşklar ilk gençlikte yaşanıyor. Hata yapmaması için asla asla kızmasın anası babası konuyu kapatın. Zaten uzaktanmış biter.

Imamhatipte okumasının neresi korkunç ???? Çevre okulunda en iyi eğitim o diye oraya verildi . Ayrıca kendi istedi biz değil …. Kızımız sporcu erkeklerle daha çok takılıyor . Karışık okullarda okuyan bunu yapmıyor mu ?

Ailesi ultra baskıcı yazan siz değil misiniz, çocuklarını imam hatipe yolluyorlar sonra da mahalledeki spor klubune gitmesine izin veriyorlar, öyle mi?? Neden inanmadık acaba

Ailesi ultra baskıcı yazan siz değil misiniz, çocuklarını imam hatipe yolluyorlar sonra da mahalledeki spor klubune gitmesine izin veriyorlar, öyle mi?? Neden inanmadık acaba
Siz tam okumuyorsunuz galiba . İnstagram , tiktok anlamında tam bir baskıcı dedim .

Siz şu an iftira atıyorsunuz farkında mısınız ???? Kim izin vermiyor kendi seçti beğendi . İlkokul arkadaşları orayı seçtiği için kopamadığı için o da oraya gitmek istedi . Ayrıca kızımızın dersleri çok iyi . Ya siz kimsiniz sizin vasfınız ne ???? İnanmamışmış . Sana katlamak zorunda mıyım ? Neden açıklama yapıyorsam …

Okul kız İmamhatip . Erkeklerle bağlantısı bile yok . Mahalle arkadaşları maalesef….. Çok güzel konuşmuşsunuz .

Kendinizle çelişiyorsunuz. Yazdıklarınız çok tutarsız.

Her yeri korkunç. Bayaa bok gibi öğk. Yeterince açık mı?

Çocuk erkek görünce üstüne atlıyo işte. Dhaa yüzyüze bi arkadaşlık kurulmamış iki sohbet edilmemiş. Skimsonik tiktoklardan erkek bulur işe daha el kadarken imam hatipe verirsen. Eğitimi iyiymiş. Peeh...

Ya çok güldüm yazdığınıza ciddi sizin seviyenize inmeyeceğim :)))))) Kkızlı erkek karışık olanlar da cinsel ilişki bile var . O okullara neden bir şey söylemiyorsun ??? Cahillerle bir de uğraşıyorum …

Tabi tabi karma okullar fuhuş yuvası imam hatiplerde allame yetişririliyor. Vuhuuu

Tabi tabi karma okullar fuhuş yuvası imam hatiplerde allame yetişririliyor. Vuhuuu
Hepsi aynı olabilir ben sizin gibi yorum yapmadım … Lütfen biraz daha okuyun olur mu ? 1. bitirmek üzgünüm size bir şey kazandırmamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…