Çok şükür sizin gibi aklı çoluk çocuğun çüküyle meşgul insanlar tarafından bu şekilde değerlendirilmek isterim zaten. Hemfikir olsak üzülürdüm.Kayda değer bir şey yok , üzgünüm :) Okumuşluğunuzla yazdıklarınız çelişiyor . Böyle tahsil alan bu şekilde terbiyesizce konuşmaz…
Çok ahlaksızca yazıyorsunuz …. Bu ne dandik cümleler . Bir daha yazmayın olur mu ? Beyniniz ancak size yeter .Çok şükür sizin gibi aklı çoluk çocuğun çüküyle meşgul insanlar tarafından bu şekilde değerlendirilmek isterim zaten. Hemfikir olsak üzülürdüm.
Baskıcı olmak da iyi değil mi o zaman?Siz tam okumuyorsunuz galiba . İnstagram , tiktok anlamında tam bir baskıcı dedim .
Ahlak öyle bir şey değil. Ahlak tanımınız yanlış olduğu için el kadar bebeleri haremlik selamlık okutursunuz ancak siz gibiler.Çok ahlaksızca yazıyorsunuz …. Bu ne dandik cümleler . Bir daha yazmayın olur mu ? Beyniniz ancak size yeter .
Siz şu an iftira atıyorsunuz farkında mısınız ???? Kim izin vermiyor kendi seçti beğendi . İlkokul arkadaşları orayı seçtiği için kopamadığı için o da oraya gitmek istedi . Ayrıca kızımızın dersleri çok iyi . Ya siz kimsiniz sizin vasfınız ne ???? İnanmamışmış . Sana katlamak zorunda mıyım ? Neden açıklama yapıyorsam …
Önce sen kapatıl da ben söz Cimer e yazarım :) Sizinle yazışamayacağım daha fazla . Tahsili büyük aklı küçük gibi hissettim :)))))))Şunu da yazayım gitmeden.
İMAM HATİPLER KAPATILSIN!
Siz gibiler derken ? Siz bu yorumu benim hakkımda tek gerçeklik bilmeden bunu yazabiliyorsunuz ??? Hangi beyin hücrenle ??? Hanfendi senin mesleğin ne dikkat et ben bir eğitimciyim . Senin o beynindeki saçma sapan düşünceleri ağzına tek tek sokarım .Ahlak öyle bir şey değil. Ahlak tanımınız yanlış olduğu için el kadar bebeleri haremlik selamlık okutursunuz ancak siz gibiler.
Ne eğitimi veriyorsunuz? Çok merak ettim.Siz gibiler derken ? Siz bu yorumu benim hakkımda tek gerçeklik bilmeden bunu yazabiliyorsunuz ??? Hangi beyin hücrenle ??? Hanfendi senin mesleğin ne dikkat et ben bir eğitimciyim . Senin o beynindeki saçma sapan düşünceleri ağzına tek tek sokarım .
Sana soran olmadı ki düşünceniBırakın bunmarı, doğrusunu yazdım. Anne olacaklar okuyup ders alsın. 12 yaşında benim de flörtüm vardı, sınıftan bir çocukla hoşlaşıyordum, gayet normal. 12 yaşındaki çocukların flörtleri olması sağlıklıdır. Sağlıksız olan kızını fanusa kapatmaya çalışmak, kızının etrafındaki tüm oğlanlara ambargo koyarsan o da başka yerlerden arayışlara girer. Olay bundan ibaret. Imam Hatip de dinle kafayı bozmuş güruhun küçücük çocukları haremlik-selamlığa mahkum etmesi, gayet çağdışı ve insan doğasına aykırı bir fikir. 12 yaşındaki ufak bir kız ailesinin akılsızlığı yüzünden yüzünü görmediği biriyle konuşuyor bunun neresini akıllıca bulalım şimdi???
Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsınŞunu da yazayım gitmeden.
İMAM HATİPLER KAPATILSIN!
Sen kimsin pardon ????Ne eğitimi veriyorsunuz? Çok merak ettim.
Çünkü beyinsiz bir halk ve seçim pusulasında sadece ampülü tanıyıp basabilme kabiliyeti yeterli bu okulları açanlara.Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsın
Ayyyyy gerçekten ileri zeka seni ….Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsın
Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsın
Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsın
Ne kadar yüksek?Ayyyyy gerçekten ileri zeka seni ….
Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …
Evet, hepiniz o kadar yüksek mertebelerdesiniz ki çocuk sohbet arkadaşını tik.tokta bulmuş.Ayyyyy gerçekten ileri zeka seni ….
Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …
Allah aşkına ne eğitimi valla çatlarım
Sen anca beğenirsinNe kadar yüksek?
Sen anca beğenirsinDaha lafla benimle yarışamıyorsun tahsilimi merak ediyor .
Tahsilinizden çok ne eğitimi verdiğinizi sormuştu aslında. Ne eğitimi veriyorsunuz ?Sen anca beğenirsinDaha lafla benimle yarışamıyorsun tahsilimi merak ediyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?