ben 18 sene 365 gun ewde ve hastane arasında mekık cozdum yok yoktu oğlumda aklı başindaydı ve yıyor konuşuyordu ama gezemıyordu ben 18 sene uğraştım yaşasaydı hala uğraşsaydım bence alhın verdığı canı alh alır kımse kolaya kacmasın ben oğlumu bu gun gomş gıbı ağlıyorum o benın herşeyımdı alhım benden cok sevdı acısıyokmuydu korkusu yokmuydu neler cektı neler alh kımsenın başna vermesın 365 gun solunum cıhazıla yatıyo onunla yıyıp ıcıyodu yaşamksa onun ıcın keşke yaşasa ane dıyerek ane benı bırakma
Allah rahmet eylesin , bol sabırlar diliyorum size .ben 18 sene 365 gun ewde ve hastane arasında mekık cozdum yok yoktu oğlumda aklı başindaydı ve yıyor konuşuyordu ama gezemıyordu ben 18 sene uğraştım yaşasaydı hala uğraşsaydım bence alhın verdığı canı alh alır kımse kolaya kacmasın ben oğlumu bu gun gomş gıbı ağlıyorum o benın herşeyımdı alhım benden cok sevdı acısıyokmuydu korkusu yokmuydu neler cektı neler alh kımsenın başna vermesın 365 gun solunum cıhazıla yatıyo onunla yıyıp ıcıyodu yaşamksa onun ıcın keşke yaşasa ane dıyerek ane benı bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?