12 yaşındaki kız annesinin kararıyla öldürüldü

kusura bakma ben okul okumadım okadrını maruz gor pek anlamıyorum ALLAH HERKESE YARDIM CI OLSUN SAOL DIKAT EDRIM

kusura bakma ben okul okumadım okadrını maruz gor pek anlamıyorum ALLAH HERKESE YARDIM CI OLSUN SAOL DIKAT EDRIM
Geceli kötü bir niyetim yoktu yanlış anlama lütfen , sadece farkında olmayabilirsin diye yazmak istedim .
Âmin , sevgiler ...

Hic bir sey uzaktan gorundugu gibi olmaz. Hele de konu bir annenin cocugunun hayatina son vermesi olunca. "Ben olsaydim"la baslayan laf edilecek en son konu bile degil bu. Biz olmadik cunku. O kadin oldu sadece.

O ulkede cocuk haklari var, etik var, adalet var. Dava acip da kazandigina gore elbet bir sebebi vardi. Bu kadina kotu olarak diyecek hicbir lafim olamaz. Yasadiklarini ve kizinin yasadiklarini o biliyor. Bu kadar zor bir karar uygulanabildiyse demek ki yapilmasi gereken buydu diyorum.

Son düzenleme:
onlardaki adalet hak hukuk kavramı bizdekınden çokk daha üstün o kararı abilirmiydim bilmiyorum ama belkıde alamazdım ama kadını da anlamak lazım sınavı gecmiştir belkide kım bılır Allah bilir sadece

biz kımsenın kalbındekı ımanı veya hangı gunahın affedıldıgını hangısının affedılmedıgını yada hangı sınavın geçilip hangisinin geçilemediğini malesef bilemeyiz veeee bu konuda da yorum yapmamalıyız dıyorum bılerek yaparsak haşa şirk olur sadece Allah ın bilebileceği şeyleri bildiğini idda etmek ne bilim bana çok garip geliyor

Gerçekten bir anne için verilmesi çok zor bir karardır eminim hangi anne evladının ölmesini ister ki yoksa

aynen oyledır muhakak bende yaşadım bakma dedıler bırak dedıler sen nekadr fedadakrsın dedıler
alah herkesın ıcını bılıyıyo mehkemeymış karara cıkmış ben katılmıyorum
bende 18 sene cktım alah verdı alah aldı yaşasydı hala uğraşirdım ha bır az farklı ha bıraz eksık sonucta evlat ımtıan dunyası bı duşunun bızler nolcaz

Uzun sureli bakim isteyen hastalarin getirildigi bir hastanede calisiyorum. Bu kiz bana bazi hastalarimi hatirlatti. 85 yaslarinda, 7--8 aydir hic bir hareket yetisi kalmaksizin oylece yatan, dis dunya ile iliskisi kesilmis, ic organlari iflas ettigi gibi ciltleri de artik kagit gibi olmus yirtilan, vantilatore bagli, haftada uc gun dialize baglanarak, karnindaki delikten beslenerek yasatilan, fakat kalpleri dursa bile ailenin istegi oyle oldugu icin kalp masaji ile yeniden calistirip yeniden o sekilde yasamaya devam etmesini saglamak zorunda oldugumuz zavalli hastalarimi.. Bu kucuk kizda farkli olan sey ic organlarinin iflas etmemis olmasi sadece.. Ama acidan butun gun bagirmasi, cigliklari ilave.. Annesi ile hic goz goze gelememis, bir kere bile anne diyememis, yememis, icmemis, yurumemis, konusmamis, kisacasi hic yasamamis zaten... Ben hic bir bagim olmayan hastalarim icin hep uzuldum, Allahim kurtar onlari diye dua ettim, istemeye istemeye kac defa kalp masaji yaptim, sadece ailenin arzusu bu diye.. Kac defa onlari geri dondurmek zorunda kaldim. Biz o bolumde calisan butun hemsire ve doktorlar olarak hepimiz bize kirk kat yabancinin giki cikmadan yattigi halde aci cektigine inanirken, onun icin uzulurken bir insan kendi evladinin bu sekilde seneler boyunca yatip bir de gun boyu acilar icinde kivranip cigliklar atmasina nasil dayanir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…