12000 ihlas .

1001 KEVSER okuması mer_4260
DUASI Celal kızı Merve. Allah im yumitu kulunun evladına benim evladıma ve cümlesinin evlatlarına sağlık sıhhat ver. Bizleri çocuklarımızla sınama onlara akıl fikir beden ve ruh sağlığı nasip et. Kızımın Dünya veahiretini güzellestir. Ailemin ve sevdiklerimingönülden geçen en güzel şeyleri hayırlısı ilenasip et. Dua kardeslerimin duasını da kabul et
C cansu_tr = 100
@miyomim= 100
M mer_4260
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 50
Mathildamae 100
plojovic 50
durkan 101
tuce_tuce 100
A aselatilgan 150
yumiti mazaretli
Hanimkoylununhanimi 100
Kalan 150

Biliyorum hatırladım şöyle yapalım ben seni listeye ekliyorum sende şuan mazeretli olduğun için duasi okunan kişiye Esma okursun anlaştık mi
Çok teşekkür ederim. Esmada belli bir esma veya sayı önemli mi?
Herkesin ellerine diline sağlık. Rabbim duysun sesimizi.

Allah razı olsun ağzınıza sağlık kızlar

Celal kızı maide. Allahım bizi sevdiğin razı olduğun kullarından eyle dualarımızın kabulüne engel olan günahlarımızı bağışla. Annemle babamın arasına muhabbet ver babamı girmiş olduğu psikolojik durumdan çıkar onu doğru ve hayırlı bir yola ilet. Kardeşlerime işlerinde kolaylık yiğenlerime sağlık güzel ahlak ver. Sevdiğim insanla bize hayırlı mutlu huzurlu bir evlilik nasip et. Dua kardeşlerimin gönlünden geçen tüm dua ve isteklerini kabul eyle amin.

Çok teşekkür ederim. Esmada belli bir esma veya sayı önemli mi?
Herkesin ellerine diline sağlık. Rabbim duysun sesimizi.
Hayır yok canım istediğin Esma ve istediğin sayı olarak okuyabilirsin okuduğunu yazarsın ne kadar okuduğun konusunda . Hoşgeldin aramıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…