merhaba kızlar ben de bugün diyete başladım desteklerinizi bekliyorum
sana da başarılar diliyorumkendi diyet günlüğü konun var mı? oraya ziyarete geleyim
evet günlük 1. günün sonu
sabah 1 haşlanmış yumurta
öğlene doğru form çay
saat 3 gibi haşlanmış tavuk butu (tuzsuz limon sıkarak)
ve 3 litreye yakın su içtim
yarım saat dans ettim 62 mekik çektim
şimdi yazımı yazarken tekrar form çay içiyorum :))
düşüncelerime gelirsek ilk günüm çok rahat geçti sürekli tuvaletteydim :) kendimi sürekli telkin ettim bi ara tavugu yerken doymadıgım için aklımdan bazı cinlikler geçse de zayıfladığımda insanların bana söyleyecekleri sözleri ve giyeceğim kıyafetleri düşündüm :)) erik aldım akşam duramazsam on adet erik yerim diyorum bakalım :))
ya ne güzel motive diyosun çok teşekkür ederim :))çok az şey yemişsin, spor da yapmışsın, o erikleri fazlasıyla hak etmişsin bence :)
sevgili günlük dayanamadım ve tartıldım :))) öyle mutluyumki 83.1 e inmişim :)) 900 gram bir günde :)) kendimi çok iyi hissediyorum sanırım ödemlerimi atmaya başladım ama ödemde olsa kilo kilodur :))
valla canım kendim kilo vermiş gibi sevindim yaa ne mutlu sana böle devam et canım bende takipteyim her zamanda destekçinim cok seviniyorum ben böle birinin kilo verdim diye mutlu oldugunu görünce... kahretsin içimdeki bu insan sevgisine
Peripella kilo cetveli nasıl yapılıyor
özel mesajdan anlatıyorum hemen
özel mesajdan anlatıyorum hemen
sevgili günlük dayanamadım ve tartıldım :))) öyle mutluyumki 83.1 e inmişim :)) 900 gram bir günde :)) kendimi çok iyi hissediyorum sanırım ödemlerimi atmaya başladım ama ödemde olsa kilo kilodur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?