125 günde 29 kilo vermeye!!!

evet günlük 1. günün sonu
sabah 1 haşlanmış yumurta
öğlene doğru form çay
saat 3 gibi haşlanmış tavuk butu (tuzsuz limon sıkarak)
ve 3 litreye yakın su içtim
yarım saat dans ettim 62 mekik çektim
şimdi yazımı yazarken tekrar form çay içiyorum :))

düşüncelerime gelirsek ilk günüm çok rahat geçti sürekli tuvaletteydim :) kendimi sürekli telkin ettim bi ara tavugu yerken doymadıgım için aklımdan bazı cinlikler geçse de zayıfladığımda insanların bana söyleyecekleri sözleri ve giyeceğim kıyafetleri düşündüm :)) erik aldım akşam duramazsam on adet erik yerim diyorum bakalım :))

çok az şey yemişsin, spor da yapmışsın, o erikleri fazlasıyla hak etmişsin bence :)

kızlar ayrıca şunu belirtmeliyim 40 dkya yakın dans ettim ve bu dans latin ağırlıklıydı aşırı derecede ter döktüm üstüne son gücümle mekik çektim karnım felaket çalıştı hafif tatlı agrılar basladı :)

Cnm çok gençsin...
Hedeflerin vardır...
Hayallerin vardır...

inşallah kurtulursun kilolarından kuş gibi olursun...

Üniversiteye gidince duzensizlikten kilo alıyor insan...

Ben unideyken 8 kilo vermiştim...

67'den 59'a düşmüştüm...

Önemli olan yiyeceklere hayır diyebilmek...

Arkadaşlarımla yemeğe giderdim onlar türlü türlü şeyler yerdi ben ise sadece çorba icerdim...

Ve kazanan ben oldum....

Sana başarılar diliyorum...

sevgili günlük dayanamadım ve tartıldım :))) öyle mutluyumki 83.1 e inmişim :)) 900 gram bir günde :)) kendimi çok iyi hissediyorum sanırım ödemlerimi atmaya başladım ama ödemde olsa kilo kilodur :))

sevgili günlük dayanamadım ve tartıldım :))) öyle mutluyumki 83.1 e inmişim :)) 900 gram bir günde :)) kendimi çok iyi hissediyorum sanırım ödemlerimi atmaya başladım ama ödemde olsa kilo kilodur :))

valla canım kendim kilo vermiş gibi sevindim yaa ne mutlu sana böle devam et canım bende takipteyim her zamanda destekçinim cok seviniyorum ben böle birinin kilo verdim diye mutlu oldugunu görünce... kahretsin içimdeki bu insan sevgisine

Canım her gün tartılma. Tartılsan bile oynamalara çok kafa takma. Bazen vücudumuz su tutmuş olabiliyor. Aferin sana. Aynen devam :)

Evet günlük dün seni ihmal ettim ama birazcık kaçamak yaptım dışardaydım arkadaşlarımla o yuzden bugun cezalıyım sadece bitki cayıyla suyla gunumu geciriyorum hava cok sıcak alısverısten geldim kendime pantolon bulamadım morelim çok bozuldu daha da hırslandımm!!!! umarım 30derecelik havanında kilo vermeme yardımcısı olur

evet günlük sözümde durarak gunumu suyla geçirdim hain dostlarım karşımda neler neler yedi ama ben birkez daha kararlılığımı ispatladım yehhuuu :)))

arkadaşlar merhaba diyete devamı sürdürüyorum ancak bugün regli oldum bu dönemde kilo vermek yavaşlıyor mu hızlanıyor mu fikrim yok bilgi veren olursa sevinirim canlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…