regl döneminde geçici şişlik oluyor vücutta.
vücut su tuttuğu için tartıda 1-1,5 kilo fazla çıkabiliyorsun. bende genelde 1 kilo fark ediyor ama geçici bir durum olduğu için önemsememek lazım :)
ben de regl dönemindeyim ve en büyük problem tatlı isteği!! artık birçok meyve tezgahlarda yerini aldı, ben de meyve yemeye çalışıyorum rafine ürünler yerine ama bazen kaçamaklar oluyor tabi
125 gün gerçekten büyük hedef ama neden olmasın diyorum inşallah olacak :) Aslında bu kararımı destekleyen en önemli olayı anlatayım sizlere :) Arkadaş ortamımıza yeni bir çocuk girdi kendini beğenmişin teki yakışıklı olsa hadi neyse ama gerçekten değil :) hatta dalga geçiyorduk kızlarla :) iki gün önce yine beş altı kişiydik ben muhabbetten kopuktum dalmışım onun yüzüne bakarak oda hoşlandığımı sandı dengesiz :) birden bu çocuğun bana zayıfla da görüşelim dediğini duydum ve kendime geldim bi anda ve direk cevabı yapıştırdım 'sence zayıflasam sana sıra gelir mi?' dedim :) tabi laf gediğine oturdu gülüşmeler kahkahalar :)) çevrem çok geniş arkadaşlarım her zaman sen olmadığında gülemiyoruz derler muhabbetimi severler :) ama artık hakkımda sempatik şirin denmesinin yanında güzel ve çekici de denilmesini istiyorum o yüzden bitiş tarihini okulun başlangıcı seçtim olay budur :)
canım benim öncelikle yorumun için teşekkür ederim bakıcam videolara :) ben dans ederek ter atmayı daha çok seviyorum ama tabiki bazı bölgeleri çalıştırmak için sporda şart teşekkürler :)maşallah sana canım azminden dolayı tebrik ederim
yalnız sporu sevmiyorum yazmışsın sporsuz sadece diyetle bu kadar kiloyu veremezsin versen de vücudun sarkar
bence youtube dan "leslie sensone" ın videolarını bul 2 mil lik olanı yapsan bile yeter (yarım saat)
çok eğlenceli sadece yürüyorsun ve bazı egzersiz hareketleri yapıyorsun
başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?