13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama

eeee sende bismillah yani,dur bi anacim,adam hakli yani 13 gun,13 yilmis gibi konusuyon,
belki kocan evliligin tadini cikarmak istiyo,hem sana 2 yada 3 yil dememiski,2 yada 3 ay demis ne var bunda,adami bu kadar SIK bogaz etme,,,,,,,,
bi yastikta kocayin bu arada,mutlulugunuz daim olsun,,,,

bencede desdur yani, dün bir bugün 2.
Asil sen akilli olda hemen cocuk yapma, bu ne ya.

Adam akli basinda her neden hemen cocuk istemiyorsa cok iyi yapiyor.

Var sayalimki iyi gitmedi evliliginiz cocukla ortada kalan kadinlar oluyor. O yüzden sen mantikli ol biraz.
Gerci hos 10 sene tanirsin gene yürümez biter ayri, ama dur bi evliliginin tadini cikar.

cocukla kocani baglamayi düsünüyorsun heralde.

Bende olsam bende istemem canım valla ne yalan süleyem
Evliliğin en güzel zamanları ve daha 13 güncük olmuşşş ben olsam 2 sene falan düşünmem herhalde nasılsa allah izin verirse olucak neden acele edeyim kii

Hem bak eşin gene iyi demiş 2-3 ay falan istemiyorum diyee benim gibi 2 yıl falan istemesekaydirigubbakcemile3

ama nişanlıyken hemen bi çocuğumuz olsun diyodu ne değişti şimdi:gitme:bu arada teşekkürler aminnn inşallah

2 yılmı:1shok:

Evlilikde aslinda hemen cabucak cocuk olmasin ya, ben cabuk yaptim cok mu iyi oldu ki ? bi yandan evet ama yasamadim evliligimi doya doya, ama olsun var olsunlar saglikli olsunlar napalim, ama evet Bismillah adam hakli az yasayin evliliginizi, zaten kocaniz da 3 sene falan bekleyelim dememis, 2.3 ay korunalim demis, yani endise edilcek bi sey yok, belki de ne bilim maddi durum su an iyi degildir, derdi vardir sonra olsun ister, yani kafaya takcak durum yok, gidin esinize sarilin yatin, kafayi da bosunuza yormayin .

ya yok kocamı bağlamak için değil ben çok seviyorum çocukları çabucak bi bebeğim olsun istiyorum yani bişeyler kötü olacaksa dediğin gibi 10 senedeolsa yine olur şuanda bi sorun yok zaten severk evlendik 1 yıl tanımanın ardından birbirimizi çok seviyoruz niye bi bebişimiz olmasınki:uhm:

evet evet benimde esim istemedi 1 yıl olmasın diye korunduk bence saygı duy bu isteğine daha güzel hemde birazcık basbasa kalın

ama nişanlıyken hemen bi çocuğumuz olsun diyodu ne değişti şimdi:gitme:bu arada teşekkürler aminnn inşallah

demek evlenince sana olan sevgisi ,istegi dahada artti da o yuzden hemen istemiyo cocuk,daha cok seninle mesgul olmak istiyo kocan,bide boyle dusunsene,,,,yerimseniben

2 yılmı:1shok:

Yaşa bağlı aslında canım benim ya mesela ben 21 yaşındayım 2 yıl sonra evlilik düşünüyoruz 23 yaşları çocuk için erken en az 2 sene beklerim evliliğimin tadını çıkartırım..
sonra zaten allah izin verirse ha 2 sene ha 1 sene sonra illa olucak acele neden edeyim kii o sorumluluğu almak bana çok kolay gelmiyo benim annemde çocuk çok seviyor ama yetiştirmeyi sevmiyor..

Yetiştirmek yedirmekten giydirmekten ağlamasından eminim ki çok daha zor :1closedeyes:

offf yaklaşmıştı az önce ozaman 2 ,3 ay uzak duralım dedimsen kararverince devam ederizdedim tamam sen bilirsin dedi küstü insan biraz ısrar eder ne yapacam şimdi ben ya:gitme:

nilsu haklısın benim ablamda hemen cocuk yaptı hala kendine kızıyor adam beni sevmeden cocuk sevdi diyor lmaz: bana sen bu hatayı yapma dedi hep

Vah vah aradan 13 gun degil de 13 yil gecmis gibi konusmussunuz,
durun bakalim aceleniz ne tek sizin istemenizle olmaz,
adam kendini hazir hissetmiyor olamaz mi?
sorun haline getirmeyin durumu...

bence yanlıs anlasılacak bisey degilki.cok normal.cicim aylarının tadını cıkar..cocuk olunca zaten onunla ugrasmaktan cok seyden fedakarlık edeceksin.

ha bismillah anacım yavas dur oyle hemen ne cocugu şoyle once bi guzel gezin tozun evliliğin tadını cıkarın sende adamın basına dikilmişin iki hafta olmuş evleneli cocuk diye kaydirigubbakcemile3
daha iyice bi birbirinizi tanıyın bakalım ... uzmanlar bile bir evlilikte 5 yıl deneme surecidir eşler 5 yıldan once birbirlerini tanımıyor diyorlar ... kritik donem diyorlar ... sen kalkmış 13 gunde cocuk diye adama tutturmuşsun kaydirigubbakcemile3
hele bi evliliğiniz otursun cicim sonra allah izin verirse istersen hiç durmadn dogur opuyorumnanaktan

kusura bakma ama yüzdeyüz hatalısın bence.. evlilik flört gibi deildir bazı şeyler evli olmadan anlaşılamaz bunu evli olmadığım halde söylüyorum.. ne çiftler gördük 6-7 sene sevgiliyken evliliği en fazla bikaç ay götürebiliyorlar bunda senin alınmanı gerektirecek bişey yok.. hatta yerinde olsam çocukluk aşkım beşik kertmem bile olsa güvenemezdm hemen çocuk yapmaya. çocuk oyuncak deil bi insan getireceksn hayata ve bunu birçok sorumlulukları var.. ölçüp tartılarak verilmesi gereken bi karadır bu ve ayrıca unutma ki tek başına doğurmicaksın, adam belki kendini hazır hissetmediğini anladı neden baskı yapıyosun ki..
çok yanlış bence tavrın..

bence yanlıs anlasılacak bisey degilki.cok normal.cicim aylarının tadını cıkar..cocuk olunca zaten onunla ugrasmaktan cok seyden fedakarlık edeceksin.

Bende bunu anlatmak istedim işte en güzel zamanlarında bebeğinle uğraşacaksın.Yani bana evlenir evlenmez sorumluluk altına girmek biraz yük gibi geliyor..Evliliğin tadını çıkarmak isterim şahsen:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…