ama nişanlıyken hemen bi çocuğumuz olsun diyodu ne değişti şimdi:gitme:bu arada teşekkürler aminnn inşallaheeee sende bismillah yani,dur bi anacim,adam hakli yani 13 gun,13 yilmis gibi konusuyon,
belki kocan evliligin tadini cikarmak istiyo,hem sana 2 yada 3 yil dememiski,2 yada 3 ay demis ne var bunda,adami bu kadar SIK bogaz etme,,,,,,,,
bi yastikta kocayin bu arada,mutlulugunuz daim olsun,,,,
2 yılmı:1shok:Bende olsam bende istemem canım valla ne yalan süleyem
Evliliğin en güzel zamanları ve daha 13 güncük olmuşşş ben olsam 2 sene falan düşünmem herhalde nasılsa allah izin verirse olucak neden acele edeyim kii
Hem bak eşin gene iyi demiş 2-3 ay falan istemiyorum diyee benim gibi 2 yıl falan istemesekaydirigubbakcemile3
ya yok kocamı bağlamak için değil ben çok seviyorum çocukları çabucak bi bebeğim olsun istiyorum yani bişeyler kötü olacaksa dediğin gibi 10 senedeolsa yine olur şuanda bi sorun yok zaten severk evlendik 1 yıl tanımanın ardından birbirimizi çok seviyoruz niye bi bebişimiz olmasınki:uhm:bencede desdur yani, dün bir bugün 2.
Asil sen akilli olda hemen cocuk yapma, bu ne ya.
Adam akli basinda her neden hemen cocuk istemiyorsa cok iyi yapiyor.
Var sayalimki iyi gitmedi evliliginiz cocukla ortada kalan kadinlar oluyor. O yüzden sen mantikli ol biraz.
Gerci hos 10 sene tanirsin gene yürümez biter ayri, ama dur bi evliliginin tadini cikar.
cocukla kocani baglamayi düsünüyorsun heralde.
ama nişanlıyken hemen bi çocuğumuz olsun diyodu ne değişti şimdi:gitme:bu arada teşekkürler aminnn inşallah
2 yılmı:1shok:
yani olabilirbelkide borçlar falan var diyo evliliği içime bi sindirim sonra çocuk olsun diyo sindirmek ne demek fazlamı geldi onakaydirigubbakcemile2 hemenden kastı 13 gün sonra değildir be canım biraz dur yaff en az 1 sene
bence yanlıs anlasılacak bisey degilki.cok normal.cicim aylarının tadını cıkar..cocuk olunca zaten onunla ugrasmaktan cok seyden fedakarlık edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?