13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

2,3 ay hamile olara beklesem 6 ay sonra çocuğum olur:kedi:kaydirigubbakcemile3

Olsun canım yaa ne varki bunda
ben çok düşkünüm çocuklara ama evli olsam yaşım 26 değil 30 bile olsa bu kadar rahat hazır hissedemezdm kendimi herhalde çocuk fikrine eşim istese ben istemezdimzemuszemus

git uyandır zaten uyumamıstır bak bu günlerde uyumaz en güzel günlerin özür dile hemen barısın

ne dedin ne dedinnn:1shok:yav acıdım eşine haakaydirigubbakcemile3

cnm sabah biraz yağ çekcen eşine.dün gece öle dedim ama kusura bakma bi anlık bişidi.aslın da 3 sene yapmasak ta olur felan dekaydirigubbakcemile3
3 senemi aman yok canına minnet olur falan..

git 2 sırnaşş:kedi: nebilim öle demek istemedim falan de, ikimizinde ewet dediği zaman olsun bebişimiz de:CüvCüv:

tamam bence haklısın daha erken cocuk için bunu daha sonra konusuruz seni üzdüysem özür dilerim de olsun bitsin bu arada misafirler kim daha 2.haftda aaaaaa

git 2 sırnaşş:kedi: nebilim öle demek istemedim falan de, ikimizinde ewet dediği zaman olsun bebişimiz de:CüvCüv:
öyle yapım bari garibim akşamdan beri yemek bulaşık hepsini halletmişti güzel bir gece düşünerek yazık oldu neyse işim bitsinde giderim birazdan...

abowwwww bırak bacım bulasıgı ,sarmaları yemesinler hemen sarma ben 4 yıllık evliyim sarmayı sade kendime kadar sararım hele yeni evliyken o kadarıda yoktu ya sende üşenmemiş sarmısın aaaa kendimide ele verdim kısss senin yüzünden

öyle yapım bari garibim akşamdan beri yemek bulaşık hepsini halletmişti güzel bir gece düşünerek yazık oldu neyse işim bitsinde giderim birazdan...

ah seda ahh.sen var ya.yıktın adamın güzel gece hayallerini oldumu şimdi.burda lak lak yapacana git çabuk uyumamıştır o bekliyodurkaydirigubbakcemile3

boyle bi eşş
gıt gonlunu al cabuk canım ya taze gelın:)
hadı yarına guzel haberler ve r bıze esının gonlunu al cnm

tamam bence haklısın daha erken cocuk için bunu daha sonra konusuruz seni üzdüysem özür dilerim de olsun bitsin bu arada misafirler kim daha 2.haftda aaaaaa
ayyyyy o meseleyi hiç sormayın ablaları abisi biri geliyo biri gidiyo akşamda komşu geldi apartmanca hoşgeldine gelecez diyo bayılıverecektim valla bunun için ayrı konu açmam lazım acaip bunaldım hiç yemek yapmayı bilmezken 10 ar kişi ağırlar oldum bide dalga geçiyo benle senin için antreman oldu diye

bende evleneli 1 sene olcak ya 2 ya 3 kez sardım.eccik tembeliz bu konu da sanırsamkaydirigubbakcemile3

en azından eşinizin ayakları yere basıyor bu evlılıkte. tatlım sen bebek olayını küçücük geçici bişey sanıyorsun sanırım. ömrunuzun sonuna kadar sızınle olacak byuk bır sorumluluk bebek. öyle canın isteyınce sizi güldürcek,oynayıp oynayıp sevip kenara kaldıracagın bez bebek degıl bu. evlılıgın 13. gununde verılecek bır karar degıl. daha hangı yemeklerı sevdıgınızı ögrenmeden, hastalık sağlık hallerınızı bılmeden, tatıllere cıkmadan olmadan pişmeden ne diye bu acele. bebek çocukları sevmekle olmaz sadece gelecek demek artık sizin için. daha cinselliğe bıle alışmadan aylarca ılışkıye gırmemek demek en basitinden ve bu çok erken bana göre. çocukça duşunuyorsun, bebek seni ne kadar sevdıgını, ayrılmak ıstemedıgının göstergesi basit bır oyuncak degıldır. kızdım sana..

kız sen kafayı mı yedin ? zemuszemus
dur destur bismillah...
valla benim şimdiki aklım olsa en az 2-3 yıl çocuk falan yapmazdım..
kocama hasret geçti valla evliliğim...evlendik 8 ay sonra hamile kaldım ...
çok aceleci olma bu konuda ...çocuk sahibi elbet çok güzel bir his ,annelik bambaşka ..ama birde insan evliliğini yaşamalı ,eşler birbirine doymalı...
eşine bu konuda kızıyorsun ama ...inan sonra kendine kızacaksın !

kızım 3.5 yaşında eşim 2 aydır tutturdu,2. yi yapalım die...ben tom ,o jerry misaliyiz valla..yakalasa affetmicek...
aman haaakaydirigubbakcemile

yav 13 günlük geline ne misafiri bu kadar .yok artık yahu.alla alllaa

yok ben sarmadım o kadar gelişmedim daha annem göndermiş sağolsun:kedi:

ben evlenirken tayinimiz cıkmıstı kimseler gelemedi ben adama yemek yapamazken akrabalarına nasıl yapayım delikafadulden kelin ilacı olsa basına sürer hiç böyle derdm olmadı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…