2,3 ay hamile olara beklesem 6 ay sonra çocuğum olur:kedi:kaydirigubbakcemile3
3 senemi aman yok canına minnet olur falan..ne dedin ne dedinnn:1shok:yav acıdım eşine haakaydirigubbakcemile3
cnm sabah biraz yağ çekcen eşine.dün gece öle dedim ama kusura bakma bi anlık bişidi.aslın da 3 sene yapmasak ta olur felan dekaydirigubbakcemile3
ay yatacam birazdan yaprak sarmasını koydum ocağa yarın misafir gelecekde uykum kaçmışken onu bari pişirim o da uyudu nasıl olsa neyse konudan uzaklaşmıyım şimdi ne diyip düzeltecem arayı birazda onu söyleseniz
3 senemi aman yok canına minnet olur falan..
öyle yapım bari garibim akşamdan beri yemek bulaşık hepsini halletmişti güzel bir gece düşünerek yazık oldu neyse işim bitsinde giderim birazdan...git 2 sırnaşş:kedi: nebilim öle demek istemedim falan de, ikimizinde ewet dediği zaman olsun bebişimiz de:CüvCüv:
he tmm gördümkaydirigubbakcemile3işte yazdım ya kız yukarda önerimi:)
öyle yapım bari garibim akşamdan beri yemek bulaşık hepsini halletmişti güzel bir gece düşünerek yazık oldu neyse işim bitsinde giderim birazdan...
öyle yapım bari garibim akşamdan beri yemek bulaşık hepsini halletmişti güzel bir gece düşünerek yazık oldu neyse işim bitsinde giderim birazdan...
ayyyyy o meseleyi hiç sormayın ablaları abisi biri geliyo biri gidiyo akşamda komşu geldi apartmanca hoşgeldine gelecez diyo bayılıverecektim valla bunun için ayrı konu açmam lazım acaip bunaldım hiç yemek yapmayı bilmezken 10 ar kişi ağırlar oldum bide dalga geçiyo benle senin için antreman oldu diyetamam bence haklısın daha erken cocuk için bunu daha sonra konusuruz seni üzdüysem özür dilerim de olsun bitsin bu arada misafirler kim daha 2.haftda aaaaaa
abowwwww bırak bacım bulasıgı ,sarmaları yemesinler hemen sarma ben 4 yıllık evliyim sarmayı sade kendime kadar sararım hele yeni evliyken o kadarıda yoktu ya sende üşenmemiş sarmısın aaaa kendimide ele verdim kısss senin yüzünden
ayyyyy o meseleyi hiç sormayın ablaları abisi biri geliyo biri gidiyo akşamda komşu geldi apartmanca hoşgeldine gelecez diyo bayılıverecektim valla bunun için ayrı konu açmam lazım acaip bunaldım hiç yemek yapmayı bilmezken 10 ar kişi ağırlar oldum bide dalga geçiyo benle senin için antreman oldu diye
yok ben sarmadım o kadar gelişmedim daha annem göndermiş sağolsun:kedi:abowwwww bırak bacım bulasıgı ,sarmaları yemesinler hemen sarma ben 4 yıllık evliyim sarmayı sade kendime kadar sararım hele yeni evliyken o kadarıda yoktu ya sende üşenmemiş sarmısın aaaa kendimide ele verdim kısss senin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?